banner488

Yıldız, Ozan’ın dağıttığı kitapçıkları eleştirdi

AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Erdal Yıldız, MHP Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın İl Genel Meclisi’ndeki 5 yıllık çalışmalarının belirtildiği kitapçığı eleştirdi.

Yıldız, Ozan’ın dağıttığı kitapçıkları eleştirdi
banner496
Açıklamasına, AK Parti’de siyaset yapan insanlar olarak siyaset ile politikayı birbirinden ayrı tutmaya çalıştıklarına ve siyaseti halka hizmet aracı olarak gördüklerini belirterek başlayan AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Yıldız, “Bir politikacı, ‘‘Dün, dündür; bugün bugündür’’ diyebilir ama bir siyasetçi bunu söyleyemez. Bir politikacı açısından popülizm, politikanın vazgeçilmez unsurlarından biridir; lakin bir siyasetçi popülizmden medet beklemez. Bir politikacı, oy uğruna halkı yanıltıcı beyanlar verebilir ama bir siyasetçi bu yollara tenezzül etmez.” dedi.             

“Biz, Karpuzlu’ya gelecek hizmetlere sadece vesile olduk”                        

Açıklamalarına MHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan’ı işaret ederek devam eden Başkan Yıldız,  “Bu günlerde bir Belediye Başkan Adayımız, hizmetlerini anlatan bir kitapçık bastırmış. Kitapçığa baktığımızda, köylere yapılan hizmetlerin neredeyse hepsini sahiplenmiş. Biraz gerçekçi olmak lazım. Bizler de 2004-2009 yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği yaptık, bizler de elimizden geldiğince muhtarlarımıza yardımcı olduk. Karpuzlu’ya gelecek hizmetlere köprü olmaya çalıştık. Ama, hiçbir zaman, ‘Ben yaptım’ ya da ‘Ben yaptırdım’ havalarına girmedik. Bizler, Karpuzlu’ya  gelecek hizmetlere sadece vesile olduk. Bizim yerimize başkaları olsaydı, bu hizmetler Betmoon onların vasıtasıyla gelecekti.  Bu görevlere talip olan, elbette bu hizmetlerin de yapılmasına vesile olacaktır; aksi, zaten düşünülemez.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Köy yardımları, 2004-2009 döneminden fazlaya geçemedi”

Kendisinin İl Genel Meclisi Üyesi olduğu 2004-2009 döneminde Özel  İdarenin bütçesinin 25 milyon TL (25 trilyon) olduğunu ve bu bütçenin sadece 5 milyon Tl’sini köy yatırımlarına ayırabildiklerine de dikkat çeken Yıldız, “Hükümetimizin, Jeotermal Enerji Yasasını çıkarmasından sonra, Özel idarenin bütçesi birkaç yıl içinde 100 milyon Tl’ye, 2013 yılında da 200 milyon Tl’ ye kadar çıktı. Bizim dönemimizdeki bütçenin ortalama beş-altı katı bütçe ile çalıştılar. Buna rağmen son beş yıl içerinde köylerimize yapılan köy yardımları,  2004-2009 döneminde yapılanlardan fazlaya geçemedi. Önümüzdeki günlerde 2004-2009 dönemi ile 2009-2014 döneminde köylerimize yapılan hizmetlerin karşılaştırmasını yaptığımızda, bu gerçek daha açık bir şekilde ortaya çıkacaktır.” şeklinde konuştu.

MHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan’ın İl Genel Meclisi’ndeki çalışmalarının açıklandığı kitapçıkta adı geçen bazı hizmetlerin ihalesinin kendi döneminde yapıldığına da dikkat çeken Yıldız, “Örneğin, Ektirli Dut Ağacı Göleti ile Yağışlar Göleti’nin projeleri, 2008 yılında bizim tarafımızdan yaptırılmış, ihaleleri 2009 yılı ocak ayında yapılmış ve bu göletlerin inşaatı da 2009 yılı mart-nisan aylarında başlamıştır. Bu göletlere sahip çıkmak, hizmet hırsızlığından başka bir şey değildir.” dedi.

Yıldız açıklamasını, “Halkımız, hizmetlerin nereden geldiğini çok iyi bilmektedir ve ucuz siyaset yaparak halkımızı yanıltmaya çalışanlara bu halk, asla prim vermeyecektir.” sözleriyle noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 23:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
tuğrul ozan
tuğrul ozan - 10 yıl Önce

sayın ilçe başkanım bu hizmetler proje yaptırdım demekle olmuyor.maket yaptırdım demekle olmuyor.programa koyacaksın.bütçeden ödeneğini ayıracaksın.sonra ihale edeceksin .adı geçen göletlerin ne zaman ihale edildiğini öğrenebilirsin.o zaman hizmet hırsızı çıkar ortaya .keşke sizde hizmet etseydiniz.kitapçıklarınıza bakabilseydik, hep maketleri görüyoruz.neyse örnek siyasetimizden gerekli dersi alırsınız. inşallah.saygılarımı sunarım.

Erdal YILDIZ-AK PARTİ KARPUZLU İLÇE BAŞKANI
Erdal YILDIZ-AK PARTİ KARPUZLU İLÇE BAŞKANI - 10 yıl Önce

biz de kitapçiğimizi bastiralim, karari halkimiz versin o zaman...

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472