Ankara ziyaretinde CHP Çine İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek, Topçam Madran Suyu ve Çine Belediyesi’nin deneme üretimini yaptığı organik zeytinyağı armağan eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in anlamlı hediyeleri beğeni ve teşekkürle karşılık buldu.


“Çine’de bu gelişmeleri görmek beni çok mutlu etti”

Topçam Madran Suyu ve Çine Belediyesi’nin deneme üretimini yaptığı organik zeytinyağından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerine aynı zamanda tanıtımlarının da yapılması ricası ile takdim edilen anlamlı hediyeler hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, “Sosyal belediyeciliğin en güzel ve anlamlı yanlarından biride halkının ekonomik refahına katkıda bulunmak ve bu konuda araştırmalar yaparak bunları uygulamaya sokmaktır. Çok güzel bir çalışma yapmışsınız. Gerçekten mükemmel bir görüntü bu. Zeytinin ve zeytinyağının anavatanında, Aydın’da, Çine’de bu gelişmeleri görmek beni çok mutlu etti.” dedi.

“Çine bir marka olduğunu ispat etmiştir”    

Dileğinin üreticinin artık bundan sonra yüzünün gülmesi ve emeğinin karşılığını fazlasıyla alması olduğunu belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Yüzü de, gönlü de aydınlık olan Ege çiftçisi, Aydın çiftçisi CHP iktidarında emeğinin Timebet karşılığını alacaktır. Hiç kuşkuları olmasın.  Topçam Madran markası ile zaten var olan kalite, zeytinyağının daha çabuk tanıtılmasını sağlayacak inancındayım. Harika bir memba suyunun yanına, harika bir zeytinyağı gelince, Çine bir marka olduğunu ispat etmiştir.” şeklinde konuştu.

“Topçam Madran Markası daha bir çok ürünle tanınacak”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu övgü dolu sözleri üzerine konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise, “Çine’yi bir marka yapma yolunda, kendi öz değerlerimizi, halkımızın da mutluluğu ve gelişmişliğini de düşünerek gerçekleştirme amacındayız. Topyekün kalkınma ve gelişme Çineyi kalkındıracak ve örnek bir ilçe yapacaktır. Bu zorlu yolda belli bir mesafe kat ettik. Çine Belediyesinin deneme üretimini yaptığı, Çine’nin önemli bir gelir kaynağı olan ve hakkettiği yerde olmayan zeytinyağının hakkettiği değeri görmesi ve üreticinin kalkınması adına çalışmalar yaptık. Artık Allah nasip ederse sonuçlarını önümüzdeki süreçte göreceğiz. Tarımsal üretimin desteklenerek, üreticimizin de ortak bir Çine markasının parçası ve yaratıcısı olması en büyük arzumdur.  Bu konuda gelinen nokta bizleri gerçekten mutlu etmiştir. Topçam Madran Markası’nın daha bir çok ürün ile tanınması en büyük düşüncelerimden biridir. Bunu da Çine Halkı ile birlikte ve dayanışma içinde başaracağız.” ifadelerini kullandı.