Ziyaretteki açıklamalarında 17 Aralık Operasyonu sonrası gelişen süreçlere değinerek, AK Parti Hükümeti’ne zehir zemberek sözlerle yüklenen Baydar, “CHP iktidarının ışığı Aydın’dan tüm Türkiye’ye sıçrayacak.” cümlelerini kullandı.

Çine’deki parti örgütü ve Belediye çalışmalarını da başarılı bulan Milletvekili Baydar, “Çine, tüm ilçelere örnek olacak bir duruş ve anlayış sergilemektedir.” dedi.

Milletvekili Baydar’ın CHP Çine İlçe Teşkilatı ziyaretinde CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Gençlik Kolları Başkanı Önder Tırabuz, CHP’li Çine Belediye Meclis üyeleri ve CHP Çine Belediye Meclis Üyesi aday adayları da hazır bulundu.

Ziyaretteki açıklamalarına, “CHP iktidarının ışığını ve umudunu önce Aydın’dan göstererek tüm Türkiye’ye taşıma gayretinde olacağız. Önümüzdeki ilk genel seçimde halkın iktidarını kurmak istiyoruz. Halkımızın CHP’ye susamışlığını her gittiğimiz yerde gözlemliyoruz. CHP iktidarının ışığı Aydın’dan tüm Türkiye’ye sıçrayacak” sözleriyle başlayan Milletvekili Baydar AK Parti Hükümeti’ne de verip veriştirdi.

“AK Parti’nin iç yüzünü sizlerle paylaşacağız”

“AK Parti Hükümeti’nden kurtulmak için elimizde son derece önemli materyaller var.” diyen Milletvekili Baydar,  “Mesela, ayakkabı kutusunu göstererek, bunların neler yaptığını çok rahat anlatabiliyoruz, konuşmamıza gerek kalmıyor. Halkımızda bunu yavaş yavaş anlamaya başladı. Bu güne kadar 'elhamdülillah müslümanım, Allahın ipine sarılın' diyerek tweet atanların esasında Euro ve Dolar’ın ipine sarılmış olduklarını görüyoruz. Romabet Bunların yaptıklarını, halkın gözünde teşhir etmek, milletvekili olarak bizim boynumuzun borcudur. 22 Şubat’ da meclis tatile girecek.  Bizde o tarihten 30 Mart’a kadar örgütümüzle beraber olacağız. Yerel adaylarımız projelerini anlatırken,  bizlerde AK Parti’nin iç yüzünü sizlerle ve halkımızla paylaşacağız.” dedi.

Çine’de CHP’nin çok rahat bir şekilde yerel seçimlerden zaferle çıkacağına da inandığını belirten Baydar, CHP İlçe Örgütü’nün ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çine, tüm ilçelere örnek olacak bir duruş ve anlayış sergilemektedir.” sözlerinin ardından CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’ e teşekkür etti.

“CHP iktidara yürüyor”

Milletvekili Baydar’dan sonra söz alan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, ”Bu süreç yerel seçimlerden sonra şamar şeklinde gidecek. İnsanlar AK Parti’den yıprandı ve yoruldu. AK Parti umut olma noktasında bitti. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz Ankara ziyaretinde gördüklerimiz,  bizi yüreklendirerek cesaret verdi. AK Parti, artık umutsuzluğa kapılmış olduğu bir sürece girdi. Bu umutsuzluk süreci AK Parti’ye, 30 Mart seçimlerinden sonra daha da çok acı verecektir. CHP olarak iktidara yürüdüğümüze inancım tamdır.” şeklinde konuştu.