banner488

Gökbel, son yolculuğuna uğurlandı

Gökbel Ailesi'nin babası Sadettin Gökbel, son yolculuğuna uğurlandı.

Gökbel, son yolculuğuna uğurlandı
S.S. 144 Nolu Çine Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatif Başkanı Enver Gökbel ve Eski Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı ve MHP Çine Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Gökbel’in babası 87 yaşındaki Sadettin Gökbel vefat etti.

Şeker ve koah hastası olan uzun süredir tedavi gören Gökbel, önceki gün akşam saatlerinde ikametgah ettiği Hasanlar Köyü’ndeki evinde hayatını kaybetti.

Dün öğle namazına müteakip Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin'in kıldırdığı cenaze namazından sonra Gökbel’in naaşı Hasanlar Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, MHP Aydın Milletvekili Kingbetting Ali Uzunırmak, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, Çine ve Akçaova eşrafı ve çok sayıda seveni katıldı.

Gökbel, evli ve dört çocuk sahibiydi.


Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 01:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
cineli Ali
cineli Ali - 10 yıl Önce

allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin basiniz sag olsun salih

SIRADAKİ HABER

banner472