banner488

Kılıçdaroğlu’ndan, Kandemir’e 'Altı Ok’lu rozet

Çine Belediye Meclis Üyesi Burhan Kandemir’e, partililerle birlikte gerçekleştirilen Ankara ziyaretinde bizzat Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından CHP’ye katılımından ötürü tebrik edilerek rozet takıldı.

Kılıçdaroğlu’ndan, Kandemir’e  'Altı Ok’lu rozet
banner496
Geçtiğimiz Kasım Ayı’nda aldığı sürpriz bir kararla DP’den istifa ederek CHP saflarına katılan Çine Belediye Meclis Üyesi Burhan Kandemir’e Ankara'ya gerçekleştirilen ziyarette parti rozetini bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.


Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun bizzat katıldığı CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen rozet takma töreninde CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Timuçin Karabulut da hazır bulundu.

Fenomenbet style="font-size: 14px;">CHP Çine İlçe Teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya gelerek Topçam Madran Suyu ve Çine Belediyesi’nin deneme üretimini yaptığı organik zeytinyağı takdim eden ve kısa süreli görüşen partililer ilgiyle karşılık buldu.

CHP Genel Merkezi’nde kısa süreli yerel seçime dair görüş alışverişlerinde bulunulması ve Çine’deki mevcut çalışmalara dair kendisine bilgi verilmesinden sonra  gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini belirterek Çinelilere selam yollayan Kılıçdaroğlu, çiçeği burnunda CHP’li Burhan Kandemir’e de bizzat rozet takarak halka hizmet yolunda CHP’ye katılımından ötürü  tebrik etti ve siyasi hayatında başarılar diledi.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 23:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472