banner488

Çineli CHP’liler Ankara’ya çıkarma yaptı

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya hareket eden CHP Çine İlçe Teşkilatı, bir dizi görüşmelerde bulunduktan sonra bol selamla Çine’ye döndü.

Çineli CHP’liler Ankara’ya çıkarma yaptı
banner496
Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Teşkilatı örgütü olarak, 28-29 Ocak tarihlerinde Ankara’ya hareket eden ve Parti Genel Merkezi’ni ziyaret eden Çineli CHP’liler, bir dizi görüşmelerde bulunmaları sonrasında Ankara’dan bol selamla Çine’ye döndüler.


Epey tempolu geçen ziyaretlerde CHP Grup Toplantısı’na katılıp, Anıtkabir’de Ata’nın manevi huzuruna çıkan Çineli CHP’liler, CHP Aydın Milletvekilleri ile bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunmaları sonrasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bizzat görüştüler.  

28 Ocak günü gerçekleştirilen ziyaretlere CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, CHP Çine Belediye Meclis Üyesi aday adayları ve partililer katıldı.

Parti Teşkilatı ile birlikte hareket ettiği Ankara’dan ayağının tozuyla döner dönmez ziyarete ilişkin açıklamada bulunan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Teşkilatı örgütü, 28-29 ocak 2014 tarihlerinde yerel seçimler öncesi start vermeden önce Ankara’ya hareket ettik ve CHP Aydın Milletvekillerimizi  ve parti genel merkezimizi ziyarete gittik.” dedi.

Ankara’da ilk duraklarının Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğunu belirten Başkan Şahin, “Burada Aydın milletvekillerimiz Osman Aydın, Metin Lütfi BAYDAR, Bülen Tezcan, hemşerimiz Mersin Milletvekili Alirıza Öztürk, Çinemizin damadı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ı ziyaret ettik.” şeklinde konuştu.

TBMM genel kurulunun da belli bir bölümünü izlediklerini ifade eden Şahin, “Daha sonra coşkulu geçen haftalık meclis CHP grup toplantısına katılarak, Genel Başkanımız Atlasbet Kemal Kılıçdaroğlu’nun heyecanlı konuşmasını dinledik.” ifadelerinin kullandı.

Anıtkabir’i de ziyaret ettiklerini belirten Başkan Şahin, “Atamızın huzuruna çıktık. Duygulu anların yaşandığı bu bölümde, bir kez daha Atamıza şükran duygularımızı yerinde yaşadık ve dualarımızı yaptık.” dedi.

“Genel merkez yöneticilerimizin selamlarını getirdik”

CHP Genel Merkezi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel başkan yardımcıları ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Şahin, “Onlarla görüşmelerimiz çok olumlu ve memnuniyet verici geçti. Çine ile ilgili her konuda destek ve düşüncelerini aldık. Genel başkanımız ve genel başkan yardımcılarımızın Çine ile ilgili güzel düşünceleri, iktidara gelen bir parti olarak CHP’nin gücüne güç kattığı bir süreçte bizleri çok sevindirdi. Çineli hemşerilerimiz ve başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun olmak üzere, tüm genel merkez yöneticilerimizin selamlarını getirdik.” dedi.

Kalabalık bir şekilde gerçekleştirdikleri ziyaretin, Ankara’daki partililerini çok memnun etmesinden dolayı gururlandıklarının da altınız çizen Başkan Şahin, “Ziyaretimizin amacı, 2014 yerel seçimleri öncesi birlik ve beraberliğimizin bir kez daha perçinlenmesi, parti örgütümüzün seçim stratejileri ve hedefleri ile ilgili paylaşımlarda bulunmak ve Çinemizin tanıtımında Ankara’da sesimizi duyurmak adına payımıza düşen görevleri yerine getirmekti. Önümüzdeki dönemde CHP iktidarının Türkiye’nin umudu olacağına ve halkının yanında olan bir parti olduğu inancımızı Çineli hemşerilerimizle paylaşmaktı.” ifadelerini kullandı.




Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 23:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gerçek vatansever....
gerçek vatansever.... - 10 yıl Önce

burhan kandemiri orda görünce insanlığımdan utandım....yazık çok yazık.....

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472