banner488

Özkaya’dan, Çineli dar gelirlilere TOKİ müjdesi

AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, ilçe parti binasında başvuru süreci başlayan Başbakanlık Toplu Konut İdareleri (TOKİ)’ye ilişkin basın açıklaması düzenledi.

Özkaya’dan, Çineli dar gelirlilere TOKİ müjdesi
banner496
Karakollar Köyü tüzel kişiliğine ait olan ve Çine Meslek Yüksekokulu’nun hemen karşısında bulunan arazide inşa edilecek olan TOKİ Konutları için 27 Ocak- 7 Mart tarihleri arasında başvuru sürecinin başladığını müjdeleyerek konuşan AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, “Çineli dar gelirlileri TOKİ Konutları sayesinde ev sahibi yapmanın mutluluğunu ve gururunu birlikte yaşayacağız.” dedi.


Açıklamasına, “Bize güvenen tüm Çine halkına, bize güvendikleri için ve biz de onlara güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden gelen bütün gayretleri göstererek Çineli vatandaşlarımıza hizmetkar olmaya, Çine AK Parti olarak devam ediyoruz.” sözleriyle başlayan Özkaya, “Bundan sonra da devam edeceğiz. Biz 10 yıldır Çine’ye hizmetkâr olmaya kendimizi hizmet için adamaya ve bunları yapmaya hep söz vermiştik.” dedi.

“Özellikle Çine Belediyesi önümüzü tıkamıştır”

Bugüne kadar olduğu gibi verilen sözleri bir bir yerine getirerek Çine halkının menfaatleri doğrultusunda hizmetlerin sürdürüleceğini vurgulayan Başkan Özkaya, “Bugün toplanma amacımızın bir tanesi de hizmet kervanında daha önce halkımıza söz verdiğimiz TOKİ evleriydi. TOKİ müjdesini de tüm Çinelilerimize paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Wipbet  TOKİ yolculuğunda basında dile getirildiği  gibi çok engeller olmuştu. Özellikle Çine Belediyesi, bizim önümüzü tıkamıştır. Biz bu 10 yıllık süreçte hep hayalimizde olan, bir türlü yapımı gerçekleştiremediğimiz TOKİ olayını bugünden itibaren açmış bulunmaktayız. Ben kendim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım da daha önceden Çine Belediye Başkanı’na gittik. Karakollar’daki yer için Çine Belediye Meclisi’nce izin verilmemesi  kararını lütfen düzeltiniz’ dedik. Çine halkı için kendisinden ricada bulunmuştum. Bırakın düzeltmeyi gündeme bile almadılar.” dedi.

“Ancak 10 yıl engelleyebildiler”

Sözlerinin sonuna doğru, “Çineli dar gelirlileri ev sahibi yapmanın mutluluğunu, gururunu birlikte yaşayacağız.” diyen Özkaya, “Ben bugün bir kez daha çok mutluyum. Çok gururluyum. Çünkü biz TOKİ yapacağız diye söz vermiştik , engel olma girişimlerine rağmen ancak 10 yıl engelleyebildiler. Bugün itibariyle TOKİ’yi başlatmış bulunmaktayız.” ifadelerini kullandı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 23:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet0009
mehmet0009 - 10 yıl Önce

Sirf toki yapacaz diye sehrin cok disina yaparsaniz kimse almaz bununlada rant saglayamazsiniz sayin ak parti yoneticileri.akli selim bir karar verin su tokiyi cinenin merkezinde yapin arsa mi kalmadi.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472