banner488

Muhtar adaylığını açıkladı

Çine çarşı esnaflarından Süleyman Çakan, Sarıoğlu Mahallesi muhtarlığına talip olduğunu açıkladı.

Muhtar adaylığını açıkladı
30 Mart sabahı sandığa gidilecek olan yerel seçimlerde 1357 seçmen nüfusuyla Çine’nin Sarıoğlu Mahallesi muhtar adayı olma gerekçesinin, yıllardır doğup yaşadığı mahallenin sorunlarını çözmek, mahalle halkına hizmet götürmek olduğunu dile getiren Çakan, bu görevi halkının vermesiyle Sarıoğlu Mahallesinin sorunlarının çözümünde ilgili mercilerle gerekli diyalogu kurup, muhtarlık vazifesini layıkıyla yerine getirebilecek donanıma sahip olduğuna inandığını belirtti.


Çine’de yaklaşık 19 yıldır esnaflık yaptığını belirten Çakan, “Ben Sarıoğlu Mahallesi'nde muhtar olmamama rağmen mahalledeki birçok sorunun çözümünde gerekli girişimlerde her zaman Betticket bulunmaya çalıştım. Mahallemin sorunlarında, abilerimin, kardeşlerim yanında hep oldum ve olacağım. Mahallemin derdi, sıkıntısı benim de derdimdir.” dedi

Amacının koltuk sevdası olmadığını belirten Çakan, “Sarıoğlu’nun sorunlarını çözmek ve mahallemin güler yüzlü bir mahalle olmasını istediğim için mahalle muhtarlığına adaylığımı koydum. Amacım mahalleme hizmet etmektir. Mahallem için canla başla çalışacağım.” şeklinde konuştu.

Mahallede istek ve arzularının kendisine gelinerek anlatılmasının istediğini belirten Çakan, “Her zaman mahallemle iç içeyim. Vatandaşımın her türlü istek ve arzusunu, şikâyetlerini dinlerim. Vatandaşlarıma en iyi çözüm yolu bulmaya çalışırım.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 19:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472