banner488

Soydar; “DP hiçbir partinin yandaşı değildir!”

Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Soydar, DP Çine İlçe Binasında ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı basın toplantısı düzenledi.

Soydar; “DP hiçbir partinin yandaşı değildir!”
Açıklamasında türlü kesimlerce DP hakkında ileri sürülen bir takım iddiaların gerçeği yansıtmadığının altını çizen Başkan Soydar, “Biz Demokrat Partililer olarak, ilçede başka hiçbir partinin, ne yandaşlığını yapıyoruz, nede destek oluyoruz.” dedi.


Toplantıdaki açıklamasında, “Kimse bizim üzerimizden siyaset mühendisliği yapmasın” diyen Soydar, 2011 yılından bu yana Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilatının başkanlığını sürdürdüğünü belirterek, “Önümüzdeki 30 Mart Yerel Seçimleri'nin yaklaşmasıyla birlikte ilçedeki siyaset yoğunlaştı. Bazı kişiler Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilatı adına kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar yaratmaktadır. Betlike Bu kişilerin  beyanları aslı olmayan söylentilerden ibarettir ve gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.

Demokrat Parti Çine Belediye Başkan Adayı arayışı içerisinde olduklarını ve en kısa zamanda bu mevkiye layık bir kişinin bulunması takdirde, belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını dile getiren Soydar, “Biz Demokrat Partililer olarak, ilçede başka hiçbir partinin, ne yandaşlığını yapıyoruz, nede destek oluyoruz. Kamuoyunda çıkan bu doğrultudaki söylentiler, aslı olmayan ve bazı kişilerin uydurmalarından ibarettir. Demokrat Parti üzerinden hiçbir kimse siyaset mühendisliği yapmasın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472