banner488

Çineliler, Savaş’ı bağrına bastı

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Çineli hemşerileriyle bir araya geldi.

Çineliler, Savaş’ı bağrına bastı
En son 2011 Genel Seçimleri’nde 4. sıra Ak Parti Milletvekili Adayı olarak yarışırken Çineli hemşerileriyle bir araya gelen AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, 3 Yıl aradan sonra ziyaret ettiği Çine’de ilgiyle karşılandı.

Savaş'a esnaflara gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi aday adayları da eşlik etti.

Kapalı pazaryeri ve Çine çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek partisine ve kendisine destek isteyen AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın, Çine’deki esnaf ziyaretleri bir hayli renkli geçti.

Kapalı Pazaryeri’ndeki pazarcılar ve Çine çarşı merkezinde esnafları ziyaretinde adeta toka etmedik el bırakmayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun oldu.

Kapalı pazaryeri civarında bulunan esnaf dükkanlarını ziyaretinde yol ile aralarına çekilen duvardan yakınan esnafların taleplerinin değerlendirilmesi gerektiğini işaret eden Savaş ,”Yapılan bir hizmet hiç kimseyi mağdur etmeyecek şekilde düzenlenmelidir.” cümlelerini kullandı.

Kendisine Aydın’dan gelen pazarcılar tarafından Aydın merkezde kapalı pazaryeri olmadığı, kendisinin bu konuda bir proje hazırlayıp çözüm bulmasını isteyen pazarcıları da dinleyen Savaş, “Seçildiğimiz takdirde gereken acil her ihtiyaç yapılacaktır.” dedi.

“Çine’nin yeri bambaşka”

7’den 70’e denk geldiği herkesin halini hatrını sorarak, toka eden ve gerek kendisini tanıtarak, gerek tanıdıklarıyla denk geldiğinde de dostane Gorabet sohbetlerde bulunmaya özen gösteren Savaş, “Çine’nin ve sizlerin yeri benim için bambaşka.” dedi.

Ziyaretlerinde Çineli seçmenlerin dert ve sıkıntılarını dinleyen Savaş, Çine Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden’i ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Savaş, Çine Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ile kendisinin Halkbank Genel Müdür Yardımcılığı görevine de devam ettiği 2013 yılında yürürlüğe giren , Esnaf ve  Sanaatkarlara kredi kullanımında indirim uygulanması ve yeni düzenlemeler hakkında konuşarak önemli hususlara değindi.

Esnaf Kefalet Kooperatifi ziyaretinde kimse ile bir hesabı olmadığının da altını çizerek, aday olma sebebinin ve tek amacının Aydın insanına samimiyetle hizmet etmek olduğunu belirten Savaş, “Çok çalışacağız ve Allah’ın izniyle 30 Mart yerel seçimlerini kazanacağız.” dedi.(Murat TAN)






Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 02:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
moto class
moto class - 10 yıl Önce

Super harika hayilisi olsun

SIRADAKİ HABER

banner472