banner488

KHGB’den Çine’nin köylerine para yağdı

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İl Genel Meclisi Üyesi Erol Öz, Köylere Hizmet Götürme Birliği(KHGB)’den Çine’nin 65 Köyü’ne acil ihtiyaçlar için 2 Milyon Tl aktarıldığını belirti.

KHGB’den Çine’nin köylerine para yağdı
Köylerin Büyükşehir Belediyesi’ne acil birçok ihtiyacın giderilerek ve köylülerin mağdur edilmeden devredilmesi için gerekli özenin gösterildiğine dikkat çeken Öz, “Köylerimize acil ihtiyaçlar için gerekli ödenekleri çıkararak tüm eksiklikleri gidermeye çalıştık. Projesi olan her muhtarımızın taleplerini değerlendirerek gereken yardımı sağladık.” dedi.


Çine’nin 65 Köyü’nün yararlanacağı 2 Milyon Tl ödenekle, birçok Nakitbahis köyün cami bakım onarım, beton parke taşı döşeme, meydan düzenlemesi, mezarlık çevre duvarı yapımı, köy konağı bakım, inşaat ve onarımı, menfez yapımı, çelik çatı, içme suyu motopomp temini, düğün salonu, yol istinat duvarı gibi birçok acil ihtiyacın giderilme noktasına geldiğini ve mevcut çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizen Öz, “Tüm İl Genel Meclisi üyeleri olarak görev süremiz boyunca köylerimiz için gerekli tüm acil ihtiyaçların giderilmesi için çalıştık. Köylülerimizi çalışmalarımız neticesinde bir nebze bile mutlu edebilmişsek bu bize onur verir. Ümit ediyorum ki haklarını bizlere helal ederler.” şeklinde konuştu.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 19:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472