banner488

Kalabak Parkı haddinden fazla kalabalık

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in girişimleriyle yapımına süratle başlanarak geçtiğimiz günlerde tamamlanan Kalabak Parkı, Çineli vatandaşların uğrak yeri haline geldi.

Kalabak Parkı haddinden fazla kalabalık
banner496
7’den 70’e birçok Çineli’nin akın ettiği ve görünümüyle kartpostalları aratmayan parkta piknik havasında bir hafta sonu geçiren Çineli vatandaşlar, keyif dolu bir gün geçirmenin hazzını yaşadılar.


Kalabak Çayı Rekreasyon Alanı’nda Çineli vatandaşlar, yazdan kalma güneşli havanın tadını uzun yürüyüş parkurlarını kullanarak çıkarırken, çocuklar da parktaki oyun ve spor alanlarında gönüllerince Bets10 eğlendiler.

Öte yandan haftasonu olmasına rağmen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatıyla Kalabak Parkı kenarındaki Kafe yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiği gözlendi.






Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 22:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bekir Çoban
Bekir Çoban - 10 yıl Önce

tebrikler başkanım. çok iyi bir girişim olmuş. ancak doğayla zıtlaşma olmaz. çocukluğumdan bilirim o çay bir taştı mı önü alınmaz ben babamın iş yerinde kalıp eve gelemediği günleri hatırlarım.

çine gençliği
çine gençliği - 10 yıl Önce

ben üniversite okuyorum çinede durmuyorum artık ama orda olan gençliğe acıyım mı napayım bilememiyorum..isim olarak dönem olarak bilmiyorum ama sğolsun biri sinema filmlerini getirdi kültür merkezine bence sinemayı geliştirin her vizyona giren film gelmeli ve ayrı bir sinema binası yapılmalı ve gençler çalıştırılmalı içinde kafeler olan bir bina lazım..kurslar falan var halk eğitimde hadi eyvallah o iyi yine çineye spor salonu (fitness center ) açılmalı eminim ki para kazanırsınız bu iki hipotezimden hem gençler motor binme şahin araba sürme fobisinden vazgeçer daha sağlıklı ve vakit geçirebileceği şeyler olur bilmem anlatabiliyor muyum sayin yetkililerim..bu ikisini seçimlerde başkan olacak olan başkanıma seslenniyorum lütfen bunları da düşünün yapın parktan daha az maliyete ve kazanca dönüşür.. çineye her gelen park yapıyor o parklar ilk 6 ay ilgi odağı oluyor ama sonra gizli kaçamakların dedikoduların kültür yönünden zayıf gençlerin kötü olayların döndüğü yer olarak kalıyor

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472