banner488

Şahin; “AKP iktidarının sonu gelmiştir!”

CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, AK Parti İlçe Teşkilatı’na yönelttiği zehir zemberek açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Şahin; “AKP iktidarının sonu gelmiştir!”
CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin yayınladığı basın açıklamasında AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın CHP’ye ait projeler üzerinden siyaset yaptığının altını çizerek yoğun eleştirilerde bulundu.


Açıklamasında “AKP iktidarının sonu gelmiştir” diyerek genel politikalar üzerinden de AK Parti’yi topa tutan Şahin’in eleştiri oklarından, AK Parti ilçe yöneticileri de nasibini aldı; “Sadece zenginlere çalıştınız, organize işler yaptınız, halk için bir şey yapmadınız.”

Açıklamasına, “AKP İlçe Yöneticilerinin söyledikleri çelişkili sözlerin, birbirini tutmayan beyanların hangi birisini düzeltelim, hangisi hakkında konuşalım?” sorusunu sorarak başlayan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Yöneticileri diyorum çünkü İlçe Başkanı dışında herkes bir açıklama yapıyor. Hatta yönetici olmayan bile bir açıklama yapıyor. Ama halk karşısında bir muhatap bulamıyor, bizde  bulamıyoruz. Halkın sorunlarına, bizim sorularımıza bir türlü geçerli cevaplar alamıyoruz.” dedi.

“Bizim projelerimizle siyaset yapıyorlar”

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın CHP İlçe Teşkilatı’na ait projeler üzerinden siyaset yapmakla suçlayan Başkan Şahin, “İşin garibi kendi projeleri olmadığı gibi bizim projelerimiz üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Bu onlar için bir handikap oluşturmaktadır. Lafla peynir gemisi yürümez ama bu durum bizi memnun ve mutlu etmektedir. Demek ki bizim projelerimiz, yatırımlarımız başarılı ve onlara sahip çıkıyorlar.” ifadelerini kullandı.

“Organize işler yaptınız”

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın 10 yıldır TOKİ ve doğalgaz diye tutturduğunu buna karşı bu konularda hiçbir faaliyet yapılmadığının altını Retrobet çizen Başkan Şahin, “Sadece zenginlere çalıştınız, organize işler yaptınız, halk için bir şey yapmadınız. Ancak söz verdiğiniz gibi üst geçidi yaptınız, teşekkür ederiz, fakat o da yoğun kullanılmaktan fiziki ömrünü tamamladı galiba.” şeklinde konuştu.

CHP İlçe Teşkilatı olarak Çine için halk destek verirse önümüzdeki 5 yılın planlarını yaptıklarını ve projelerini hazırladıklarını belirten Başkan Şahin, “Hazırlamaya da devam ediyoruz. Ama kendilerinin belirsizlikleri devam ettiğinden, bizim üzerimizden siyasete devam ediyorlar.” dedi.

“AKP iktidarının sonu gelmiştir”

Genel iktidarın da yerel yöneticiler gibi halkla dalga geçmeye devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Şahin, “Somut bir şey yok, proje yok, çözüm yok, ama boş laf çok. Namus sözü verip hallederiz lafları çok. Kendi yakınlarını işe yerleştirme derdinden başka bir şey yok. Ama para sayma makineleri var, para kasaları var, kendini her durumda haklı göstermek var, bu yetmemiş gibi  mağdur edebiyatı var. Herkesin şunu düşünmesini istiyoruz, bizim çocuklarımız neden işsiz de, onların çocuklarının gemicikleri var, fabrikacıkları var, onlar mı mağdur, yoksa bizler mi? Artık biz bunlara kanmıyoruz, kanmayacağız. AKP iktidarının sonu gelmiştir ve millet onları sandığa gömecektir.” cümleleriyle konuşmasını noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 21:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472