banner488

Muhtar adaylığını açıkladı

Çine çarşı esnaflarından Mustafa Avohan, Hamidabat Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.

Muhtar adaylığını açıkladı
banner496
2.5 ay sonra sandığa gidilecek olan yerel seçimlerde 3951 seçmen nüfusuyla Çine’nin en büyük mahallesi olan Hamidabat Mahallesi Muhtar Adayı olma gerekçesinin, yıllardır doğup yaşadığı mahallenin sorunlarını çözmek olduğunu dile getiren Avohan, bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek donanıma sahip olduğuna inandığını belirtti.


Çine çarşı içindeki Atatürk Caddesi’nde bulunan dükkanında 10 yıldır esnaflık yaptığını ve Çine Sanayii Sitesi’nde de işletmeci olarak çalıştığını belirten Avohan, “Ben Hamidabat Mahallesi’ni ve mevcut sorunları çok iyi analiz etmiş bulunmaktayım. Bir mahallenin Muhtarı olarak adlandıracağımız Marsbahis ve seçeceğimiz kişi öncelikle gelişmeye müsait yerleşim alanlarında, donanımıyla, çözümcül anlamda modern gelişmelerden haberdar olarak her türlü birikimiyle genç ve dinamik olmalıdır. Muhtarlık makamı, kahvehane köşelerinde oturup okey oynamakla yürütülemez.” ifadelerini kullandı.

Makam ve mevkilerin sorun çözmek için olduğunu belirterek, muhtarlık vazifesini liyakat sahibi kişilerin yapması gerektiğini vurgulayan Avohan, “Benim Çine’de örnek aldığım bazı mahalle muhtarlarımızda var fakat bu iş gerekli mahallelerde artık ehline verilmeli.10 yıldır işyerimi sabah 8’de açıp, akşam 8’de kapatırım. Daima vatandaşımızla iç içeyim. Mahalle halkımız teveccüh gösterip seçilmemizi sağlarsa,  gün içinde adresimize gelip istek ve şikayetlerini bildirebilir. İlerleyen süreç dahilinde tüm mahalle halkımızın karşısına netleşecek azalarımızla çıkarak desteklerini talep edeceğiz.” dedi.

Ayrıca 35 yaşında ve lise mezunu olduğunu belirten Avohan, Hamidabat Mahallesi halkının teveccühleri ile mahallesi için canla başla çalışacağını da belirterek, mahallilerden destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 21:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ömür özden
ömür özden - 10 yıl Önce

yakışır mıstık gibi olur inşallah allah utandırmasın

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472