banner488

Çine Kültür Derneği, Kaymakam Demir’i ziyaret etti

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir’i ziyaret ederek düzenledikleri etkinliklere davet ettiler.

Çine Kültür Derneği, Kaymakam Demir’i ziyaret etti
banner496
Yapılan ziyarette Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir’e, Dernek Yönetim kurulu üyeleri Salih Bozkurt, Mustafa Kesgin ve Mustafa Özler de eşlik etti.

Ziyarette Çine Kültür Derneği’nin tiyatro ve doğa yürüyüşü etkinliklerini takdirle karşıladığını belirten Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, “Çine’nin sosyalleşebilmesi noktasında Çine Kültür Derneği’ne büyük bir vazife düşüyor. Ben bu noktada mevcut çalışmaları başarılı buluyor ve takdirle karşılıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Demir’i Youwin 18 Ocak'taki Çine Belediye Düğün Salonu'ndaki satranç turnuvasına davet ederek turnuvadaki dereyece girecek olanların ödül törenine katılmasını isteyen Dernek Başkanı Mehmet Demir, “Ayrıca düzenlediğimiz doğa yürüyüşlerimizden birine sizin ve Belediye Başkanımızın da katılması bizleri onore edecektir.” dedi.

Satranç turnuvasının ödül törenine bir aksilik çıkmazsa katılacağını belirten Kaymakam Demir, doğa yürüyüşü içinse, “Müsait olabilirsem uygun bir zaman söz konusu olursa neden olmasın!” cümleleriyle karşılık verdi.

Ziyaret için Çine Kültür Derneği'ne teşekkür eden Kaymakam Demir, “Size ilk ziyaretinizde olduğu gibi tekrardan söylüyorum. Biz kaymakamlık olarak her tür faaliyetinizi desteklemekten yanayız.” dedi.(Murat TAN)



Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2014, 00:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472