banner488

“Çine’ye imar gerek, imara Mimar gerek!”

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

“Çine’ye imar gerek, imara Mimar gerek!”
banner496
Açıklamasında ARGE çalışmaları neticesinde Çine için güzel projeler hazırladıklarını belirten MHP İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un seçilmesi halinde tecrübesi, bilgisi, donanımı ve ekibiyle Çine’yi koca köy görünümünden kurtaracak ve hizmet eli değmesi için samimiyetle çalışacak kapasitede olduğunun altını çizerek, “Çine’ye imar gerek, imara Mimar gerek!” dedi.


MHP İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen basın açıklamasına MHP İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz ve MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Gökbel katıldı.

MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’u tanıtma amaçlı köy ziyaretlerinde bulunduklarını belirten MHP İlçe Başkanı Kamil Ak, “Bizler MHP Çine İlçe Teşkilatı olarak,  MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ali Uzunırmak’ın Başkanlığında ve Aydın İl yönetimimizle birlikte yapmış olduğumuz kamuoyu yoklamaları neticesinde Mimar Mehmet Yavuz’un da teveccühü ile adayımızı belirlemiş ve ara vermeden basın tanıtımı ile birlikte köy çalışmaları yapıyoruz ve yapmaktayız.” dedi. 

“Çinemiz için çok güzel projelerimiz var”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak amaçlarını belirten Başkan Ak, ”Ortak paydamız olan vatan, millet, bayrak kavramlarına önem veren ‘Ne Mutlu Türk’üm’ diyenin sesi, ‘ ortak aklın adresi’  sloganıyla yola çıkmış ve yaklaşık olarak 50 köy ziyareti yapmış bulunmaktayız. Yapmış olduğumuz ziyaretler propaganda amaçlı olmayıp, halkın talep ve isteklerini dinleme, adayımız sayın Mehmet Yavuz’un mevcut projelerini tanıtma ve halkımız ile fikir alışverişinde bulunma amaçlıdır. Bu talep ve istekler,Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ali Uzunırmak’ın başkanlığında kurulan ARGE birimimizde değerlendirerek projelere dönüşmektedir. ARGE’mizde çok değerli profesör ve bürokratlar bulunmaktadır. Çinemiz için çok güzel projelerimiz var, ilerleyen günlerde görsel ve yazılı olarak halkımıza sunacağız.” ifadelerini kullandı..

Tüm çabalarının Çine’ye artı bir değer katabilmek için olduğunun altını çizerek konuşan Ak, “Bizler teşkilat olarak Mehmet Yavuz ve meclis üyesi arkadaşlarımızla merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Kralbet söylediği gibi Türk milletini ahlakta, sanatta, ilimde ve teknikte en ileri ve medeni ülkeler seviyesine çıkarmak için Türk devletini güçlü ve Türk milletini mutlu yapmak için tüm çabamızla çalışmaktayız.” ifadelerini kullandı.

“Gülen yüzlü bir Çine yaratma sevdası ile çalışıyoruz”

Üretken belediyeciliği hayata geçireceklerini vurgulayan Ak, “Bütüncül yaklaşım, birlikte yönetme prensibiyle ‘üretken’ belediyeciliğin hayata geçirildiği, yaratacağımız istihdam ve kentsel dönüşüm projesiyle göç veren değil göç alan gülen yüzlü bir Çine yaratmak sevdamızla çalışmaktayız.’’ şeklinde konuştu.

“İstihdam olanakları ile gençlerimizin önünü açacağız”

Gençlerdeki gelecek kaygısına değinerek, istihdam olanaklarını arttırmak için girişimlerde bulunacaklarını belirten Ak, “Maalesef ilçemizdeki gençlerimiz için iş imkânı, sosyal alan, spor aktiviteleri gibi etkinlikler yeteri kadar bulunmamaktadır. Yapacağımız organize tesislerle geçlerimizin önünü açacağız.” dedi.

“Çine Belediyesi manevi anlamda prestij kaybetmiştir”

Açıklamasında Çine Belediyesi’ni de eleştiren Başkan Ak, “Klişeleşen üç dönemlik yerel iktidar,  alt ve üst yapıya dahi çözüm bulamamıştır. Özellikle yazın kokulardan sokaklar geçilmez haldeyken bir de kaldırdıkları kaldırımlar sayesinde sağdan başladığımız bir yolu sağdan bitirmemiz imkânsız hale gelmiştir. Koydukları dubalarla sokakları satranç tahtasına çevirmişlerdir. Zaten köy görüntüsü olan ilçemizde koca köy görüntüsü vermek için adeta çaba sarf etmektedirler. AKP ve CHP çekişmesinden doğan yeşil hat, güzel ilçemizi doğu-batı diye ikiye ayırmış adeta ölüm yolu haline gelmiştir. Dar gelirli vatandaşımızın önüne geçilerek yapılan Kıroba Konutları, karda, kışta, soğukta, çamurda kaderine terk edilmiştir. Sosyal anlayışla başlayan proje, sosyal anlayışla devam etmemiş tam aksine yuvalarında mutsuz yaşayan site sakinleri yaratılmıştır. Kısacası kaşıkla verip sapıyla göz çıkarılmıştır. Asar mevkiinde yapılan sosyal tesisin yapılması da yıkılması da af edilmeyecek bir skandaldır. Belediye maddi alanda yara almış, manevi anlamda prestij kaybetmiştir.” dedi.

“Çine ilçemize imar gerek, imara mimar gerek”

MHP Belediye başkan adayı Mehmet Yavuz’un belediyecilik adına tecrübeli olduğunu belirten Ak,”Belediye başkanlık makamı tecrübe edilecek yer olmayıp, tecrübelerin paylaşılacağı yerdir. Halkımızın siyaseti ve belediyeciliği iyi bilen tecrübeleriyle, kişiliğiyle, karakteriyle ve ekibiyle ilçemize hizmet eli değecek olan MHP Çine Belediye Başkan Adayımız Mimar Mehmet Yavuz’a destek vermelerini diliyorum. Koca köy görünümlü Çine ilçemize imar gerek, imara mimar gerek ve bunun ötesinde Mehmet Yavuz’u seçmek gerek.” şeklindeki cümlelerle açıklamasını noktaladı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 21:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472