banner488

AK Parti’nin adayları; Çine’de Kocamaz, Karpuzlu’da Dönmez

AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan adayları belli oldu.

AK Parti’nin adayları; Çine’de Kocamaz, Karpuzlu’da Dönmez
AK Parti Çine Belediye Başkan adayı, 1994 yılı yerel seçimlerinde Doğru Yol Partisi’nden seçilerek 1999 yılına kadar Çine Belediye Başkanlığı görevini yürüten Celalettin Kocamaz oldu.

Karpuzlu’da ise halen Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hilmi Dönmez, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı olarak yarışacak.

Sürpriz açıklama parti kulislerini hareketlendirirken kısa bir açıklamada bulunan AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Kocamaz, “30 Martta yapılacak olan seçimler çok önemli, tüm seçimlerin aynası olacak bir seçime giriyoruz. İnanıyoruz ki, Çine’de bu seçimi kazanacağız. Bugüne kadar hepimizin çeşitli yanlışları, çeşitli olumsuz davranışları oldu. Geçmişimizden ders aldık. Kendimizi ve Çine’de partimizi düzelteceğiz. Özellikle kendi aramızdaki dedikodu Jokerbet ve çekişmelere son vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Çine’yi layık olduğu yere getireceğiz”

Halkımızın ve devletimizin bize emanet ettiği zamanı, paraları halkın menfaatine kullanacağına inandığı ve kendisine güvendiği için aday adayı olduğunu belirten Kocamaz, “15 yıldır bu zamanı ve paraları vatandaş yararına değil bazı kişiler ve şirketlere kullanıldığını inanıyoruz. Çine belediyesi küçülürken bazıları sürekli büyüdüğünü görüyoruz. Bizim derdimiz Çine’nin sosyo ekonomisine ve siyasal hayatına bir şeyler katabilmektir. Bunun için yararlı projeler ve sosyal belediyecilik anlayışını getireceğiz. Onların hayal bile edemeyeceklerini biz gerçeğe döndüreceğiz. Arabanın direksiyonunda nasıl biri var ise belediyenin direksiyonunda da başkan vardır. Biz Çine’yi layık olduğu yere getireceğiz. İlçemiz her yönüyle marka şehir olacaktır" şeklinde konuştu.

“İlçemiz için çalışmaya devam edeceğiz”

Öte yandan adaylığının Aydın’a ve Karpuzlu’ya hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez, “İlçemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Memleketimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 22:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472