banner488

Uzunırmak, Akçaova’yı ziyaret etti

MHP Aydın Milletvekili ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak Akçaova’yı ziyaret ederek seçmenlerden önümüzdeki yerel seçimler için MHP’ye destek istedi.

Uzunırmak, Akçaova’yı ziyaret etti
banner496
Denk geldiği herkesle toka ederek kendisine ve MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’a destek isteyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzunırmak, “Memleketin çivisi çıkıyor. Aydın’dan başlayarak memleketi bir düzene koymamız lazım.” dedi.


Akçaova’yı ziyaret eden MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak’a, MHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Havva Kokul, MHP Aydın il yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Gökbel de eşlik etti.

Akçaova Kapalı Pazaryeri’nden başlayıp beldedeki tüm esnafları tek tek ziyaret eden Uzunırmak, vatandaşlar ile kısa süreli sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“Ne hakim kaldı, ne savcı, ne de polis”

Vatandaşlarla denk geldiğinde kısa süreli sohbette bulunarak memleketin çivisinin çıkmak üzere olduğunu belirten Uzunırmak,  seçmenlere 17 Aralık Operasyonu sonrasında hükümetin yargıya müdahalede bulunduğunu ve 12 Eylül Askeri Darbesi'nden sonra 1983 yılında, 1971 yılında çıkarılan 1402 sayılı yasanın ikinci maddesinin Kenan Evren güdümündeki sıkıyönetim komutanlığınca değiştirilerek, akademik personelden, devlet memuruna kadar kamuda çalışan birçok kişinin görevine son verildiği süreçleri hatırlatarak, “12 Eylül’de 1402’likler bu kadar görevden alınmadı. Ne hakim kaldı, ne savcı, ne polis. Demokraside böyle şeyler olur mu?” sorusunu sordu.

“Bu memleketi kırıp dökmeden restore etmemiz lazım”

“Bir ülkenin Başbakanı 12 yıl ülke yönettiği halde bu ülkede halen paralel devlet yapılanması var diye dert yanıyor.” sözleriyle Akçaova Merkez Kahvehanesi’nde denk geldiği seçmenlere ayaküstü hitap eden Uzunırmak, “Sonra kalkıyor diyor ki; ‘Yok içeri karıştırıyor, yok dışarı karıştırıyor.’ Yapamıyorsan, bırak. 12 Eylül Askeri darbesinde bile böyle davranılmadı. Bu memleketi ağırbaşlı, kırıp dökmeden restore etmemiz lazım.” ifadelerini kullandı.

Setrabet 'Times New Roman';">“Efe’nin hası burada”

Esnaf ziyaretlerinde toka ettiği vatandaşlar ile CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu hakkında da konuşan Uzunırmak, “Bizim ömrümüzdeki Türk Milliyetçiliği adına verdiğimiz mücadeleyi anlamaya onun kelime haznesi yetmez. Efe’nin hası burada. Açacaksınız Youtube’u bizim konuşmalarımıza, özgeçmişimize bakacaksınız. Biz Türk Milliyetçiliğine ömrümüzü verdik.” dedi.

Esnaf ziyaretlerinde değindiği Çerçioğlu’na yönelik konuşmalarında,  ‘Bir Köroğlu Efsanesi aldı başını gidiyor’ diyen Uzunırmak, “Özlem Hanım, 12 yıldır siyasetçi kaç defa gördünüz yüzünü. Benim Akçaova’ya bu belki 15. kez ziyaret edişim.” ifadelerini kullandı.

Ayaküstü denk geldiği vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbetlerinde CHP’nin genel politikalarına da verip veriştiren Uzunırmak, “CHP’li Hüseyin Aygün’ün söylediklerinden, BDP’li Sırrı Sakık’ın söyledikleri çok farklı şeyler değil.” şeklinde konuştu.

 

“Bu memleketin çivisi çıkıyor”

Akçaova’daki bir kahvehane ziyaretinde toka edip halini hatrını sorduğu vatandaşlara Başbakan Erdoğan’ını da eleştiren Uzunırmak, “Dün, ‘cemaat ne dedi de ben yapmadım’ diyor. Şimdi de kalkmış, haşhaşi kelimesi ile cemaati itham ediyor. Dün Ergenekon’un savcısıydı, bu gün ise yeniden yargılansın diyor. Dün bölücü örgüt, bebek katili PKK’ya düşmandı, bu gün Barzani baş üstünde. ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ tabelaları iniyor. Bu memleketin çivisi çıkıyor.” dedi.

Esnaf ziyaretlerinden sonra, MHP seçim otobüsü mikrofonundan halka seslenen Uzunırmak, yerel ve genel politikalara ilişkin önemli konulara değindi.(Murat TAN)







Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 20:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472