banner488

Başkan Dinçer, partililerine teşekkür etti

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’nu Çine ziyareti sonrasında uğurlayan CHP Çine İlçe Teşkilatı, parti binası önünde toplanarak birlik beraberlik görüntüleri verdi.

Başkan Dinçer, partililerine teşekkür etti
Sabah 10.30’da geldiği Çine’deki yerel seçim çalışmalarını Kahraman ve Karakollar köyü ziyaretleri sonrasında tamamlayarak akşam saat 10’da Aydın’a dönen Çerçioğlu’nu uğurlayan CHP’liler, epey tempolu geçen günün finalinde parti binasında toplanarak günün değerlendirmesini yaptılar.


Çerçioğlu’nu beraberindeki partilileriyle birlikte uğurladıktan sonra CHP Çine Parti Binası önünde kısa bir konuşma gerçekleştirerek Çerçioğlu’na gösterilen ilgiden dolayı partililerine teşekkür eden Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, “Başkanımız Casinovale Çerçioğlu, Çine’de projelerini tanıtmak istediğini geçtiğimiz günlerde dile getirdi. Biz daha erken olduğunu, partililerimizi toplayamayacağımızı ve salonu dolduramayacağımızı belirterek, hazırlıklarda bulunmak için kendisinden bir hafta süre istedik. Ancak bu gün kendisi de gördü ki hem çarşıdaki ziyaretlerimizde, hem salondaki proje tanıtım toplantımızda her yer doldu. Seçim startını verdiğimiz daha ilk günden, hiç organize olamadan bu günü hep birlikte yaşadık. Bugün bunu yaptıysak ileriki günlerde daha iyisini yaparız. Ben bugünkü ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 20:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472