banner488

“Gel, sen de bize oy ver”

Akçaova ziyaretinde Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi ile denk gelen MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, partisine ve kendisine destek istedi.

“Gel, sen de bize oy ver”
Akçaova ziyaretinde 2009 seçimlerinde AK Parti’den Akçaova Belediye Başkanı seçilen İsmail Çerçi ile de denk gelerek kısa süreli sohbet eden Uzunırmak, AK Parti Hükümeti’nin çıkardığı Büyükşehir Yasası gereği Belde Belediyelerinin kapatılması hususuna atıfta bulunarak, “Beldeni kapatan bu hükümete mi destek vereceksin. Gel sen de bize oy ver” sözleri ile takıldı.


Uzunırmak’ın bu sözleri üzerine konuşan Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi ise, “5 yıldır güzel şeyler yaptık. Bunu herkes biliyor. Daha önce başka bir parti kadrosu içerisinde beraber çalıştığımız arkadaşımız Çine Arzbet Belediye Başkanı Mehmet Yavuz da, MHP İlçe Teşkilatı da biliyor.” dedi.

Kapalı Pazaryeri için Başkan Çerçi’nin emeği ve diğer girişimlerini bildiğini vurgulayan MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzunırmak, “Akçaova için gerçekleştirdiğiniz hizmetler ortada fakat gelinen süreçler sonrasında artık akıllı davranmamız lazım.” sözlerini kullandı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 21:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472