banner488

Başkan Dinçer, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, yerel basın mensupları ile kahvaltı da bir araya geldi.

Başkan Dinçer, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu
Kalabak Parkı kenarındaki Çine Belediyesi’ne ait cafede gerçekleşen kahvaltıya, Aydın Denge Gazetesi Çine Sorumlusu ve Çine Madran Gazetesi Yazı işleri Müdürü Sezgin Madran, Çine Madran Gazetesi muhabiri Osman Yurttaş, Haber Uğur Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Tan ve Hasan Öz katıldı.

Dün Çerçioğlu’nun ilçeyi ziyaretiyle birlikte yoğun bir gün yaşandığını söyleyen ve bu nedenle de 'hepimiz yorulduk' diyen Başkan Dinçer basın mensuplarına, “Bizimle birlikte sizlerde çok yoruldunuz. Geçirdiğimiz bu yoğun günün ardından sizlerle kahvaltıda buluşarak, hem yorgunluk atmak hem de ilgi ve alakanızdan Winxbet ötürü sizlere bir teşekkür etmek istedim” şeklinde konuştu.

 Başkan Dinçer, Çine basınını çok başarılı bulduğunu dile getirdiği kahvaltıda şu sözlerine yer verdi; “Yerel basının güçlü olması, o bölgede yeniliklerin ve gelişim olduğunun göstergesidir. Çine basını yerel anlamda birçok ilçeden daha çok ön plandadır. Buda Çinemizin bir kazancı olmuştur. Tüm basın arkadaşlarımı çalışmalarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 20:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472