banner488

Çerçioğlu Çine’de gönülleri fethetti

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Çine kapalı pazaryeri ve çarşı esnaflarını ziyaret etti.

Çerçioğlu Çine’de gönülleri fethetti
Ziyaretinde denk geldiği herkese yakın ilgi gösterek halini hatrını soran ve toka eden Özlem Çerçioğlu, çocuklara ve kadınlara özel ilgi göstermeyi de ihmal etmedi.

 

Çarşı merkezindeki esnaf ziyaretinde kendisine, Çine Belediye Başkanı Dinçer ve CHP Kadın Kolları üyelerine çiçek takdim eden AK Parti eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Akbaş’a nazik hareketinden ötürü teşekkür eden Çerçioğlu, ‘çiçeği veren oyu da verir’ diyerek takıldı.

 

Çine çarşı esnafları ziyaretinde kendisine üzerinde Atatürk resmi ve Türk Bayrağı bulunan tişört hediye edilmesine de çok sevinen Çerçioğlu, duygulandı.

 

Ziyarette Çerçioğlu’na, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve partililer de eşlik etti.

 

Esnaf ve halk ile kısa süreli sohbet eden Çerçioğlu, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak ve Şevketiye Mahallesi Muhtarı Sabahattin Çekin’in muhtarlık ofislerini de ziyaret etti.

Favoribahis 0.0001pt; line-height: 13.5pt; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial;"> 

Çine merkezindeki kahvehaneleri de ziyaret eden Çerçioğlu’nun, ‘Efe’ lakaplı Çineli kahvehane işletmecisi ile denk gelmesinin ardından, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in ağzından sarfedilen ‘Çine’nin Efe’si ile Topuklu Efe yan yana’ sözleri Çerçioğlu’nu gülümsetmeye yetti.

 

Ziyaretlerinde Çineli halkın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Çerçioğlu’nun mutluluğu, yüzünden okunuyordu.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 21:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gürkan taşdemir
gürkan taşdemir - 10 yıl Önce

her iki başkanımada hayırlı olsun yolumuz açık

durmus Barak
durmus Barak - 10 yıl Önce

Hayirli olsun baskanim

SIRADAKİ HABER

banner472