banner488

CHP Çine'de gövde gösterisi yaptı

CHP Çine Seçim Bürosu’nun açılışı, yoğun bir kalabalığın katılımı ile adeta gövde gösterisine dönüşen bir miting havasında gerçekleşti.

CHP Çine'de gövde gösterisi yaptı
Açılış öncesi Çine çarşı merkezindeki CHP’nin Seçim Bürosu’nun önünü iğne atsan yere düşmeyecek vaziyette dolduran CHP’lilerin ve Çineli vatandaşların coşkusu, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in alana gelmesiyle yoğun alkış ve tezahüratlara büründü.

Açılış konuşmasında Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer’e “Çine sizi çok seviyor” sözleriyle hitap ederek meydanda toplanan kalabalığı işaret eden Çerçioğlu, “Bu sevgi ve desteğiniz, bizi sizlere daha iyi hizmet edebilmek için perçinleyecektir.” ifadelerini kullandı.

Açılış öncesi meydanda toplanan kalabalığa hitap eden Çerçioğlu, halkı selamlayarak, “Aydın Büyükşehir’de ben, Çine’de Enver Salih Dinçer ile sizler için daha çok çalışacak, bize vermiş olduğunuz güveninizi boşa çıkarmayıp, sizler için var gücümüzle hizmetlere devam edeceğiz. Çine’deki seçim büromuz tüm Çineli halkıma hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çerçioğlu’ndan önce söz alan Jetbahis Başkan Dinçer, vatandaşlara ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederek, Çine’ye layık hizmetler gerçekleştirmek için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Konuşmasında, partili partisiz tüm Çinelilerden destek isteyen Dinçer, "Bu açılışla seçim startını vermiş bulunuyoruz. Bu açılışı Türkiye'nin en başarılı Belediye Başkanı yapıyor. Bunun da bizlere hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Başkan Çerçioğlu'nu konuşma yapması için Aydın'ın Topuklu Efe'si olarak halka takdim eden CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin'in sözleri vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

Açılışta, Çerçioğlu’na, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve partililer eşlik etti.

Çerçioğlu ve Dinçer’in konuşmasından sonra kısa bir dua okundu ve CHP Çine Seçim Bürosu’nun açılış kurdelesini, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer ile Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar yoğun alkış altında kestiler.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 21:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472