banner488

Çerçioğlu, Çine'de muhtarlarla bir araya geldi

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Kasap Mehmet Zengin’in Yeri’nde düzenlenen kahvaltıda muhtarlar ile buluştu.

Çerçioğlu, Çine'de muhtarlarla bir araya geldi
Kahvaltıda muhtarların talep ve temennilerini dinleyen Çerçioğlu, “Yüzde 30 ile 75 arası oy veren köylerimiz var. Bunun altında kalan bazı köyler de oldu. Bu seçimde bütün köylerden yüzde 60’ın üstünde oy istiyorum.” dedi.

6360 Sayılı Büyükşehir yasası ile Özel İdare’nin kapandığını belirten Çerçioğlu, “Bundan sonra hizmetleri ben yapacağım. Alt yapı, paket arıtma, hepsini bizler yapacağız. Köylerden %60’ın üzerinde oy istiyorum.” şeklinde konuştu.

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Çine’de Kasap Mehmet Zengin Bahçe’de köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kahvaltıya Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine İl Genel Meclisi Üyeleri Muharrem Akdam ve Erol Öz, CHP Çine Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

“Ortada bir haksız rekabet var”

Büyükşehir adaylığı için kendisi ile beraber iki adayın daha yarıştığını belirten Çerçioğlu, “İkisini de iyi tanırım. Ortada bir haksız rekabet Ngbahis var. Adaylığım 2 yıl önce açıklandı, iki yıldır çalışıyorum. 1 yıl önce sizlerle toplandım. Köy köy girdik, araştırdık. Sorunları ben biliyorum. Tüm projelerimizi bitirdik. 1 Nisan sabahı ne yapacağımızı biliyorum. Aynı anda ihaleye çıkacağız, tüm köylerimize güneş enerjili paket arıtma yapacağız. Onlar daha iki ay önce çıktı ve aynı göreve talipler. Burada bir haksız rekabet var” diye konuştu.

 Muhtarların belediyeden daha kolay hizmet alabileceklerini vurgulayan Çerçioğlu, “İl Özel İdare’de neler çektiğinizi milletvekilliği dönemimden ben biliyorum. Bir çok muhtar arar, şikayet ederdi. Aydın Belediyesini aradığınızda en kısa sürede hizmet alırsınız, alıyorsunuz” dedi.

 “Köylerden yüzde 60’ın üstünde oy istiyorum”

2011 genel seçimlerinde Çine köylerinden partilerine çok ciddi oylar çıktığını söyleyen Çerçioğlu, “Yüzde 30 ile 75 arası oy veren köylerimiz var. Bunun altında kalan bazı köyler de oldu. Bu seçimde bütün köylerden yüzde 60’ın üstünde oy istiyorum. Bizi itmeyin, aranıza alın, Hizmet etmek istiyoruz. Aranıza alın ki, köyünüze daha fazla hizmet etme aşkı ve şevkiyle gelelim” diye konuştu.

“Başım dik olursa daha fazla hizmet ederim”

Köylere hizmet etmek için sonuna kadar var olduğunu vurgulayan Çerçioğlu, “Sizin de, bize gelmeniz gerekiyor. Köye geldiğimde başımı yere eğdirmeyin, başınızı yere eğmeyin. Başım dik olursa daha fazla hizmet ederim. Siz anladınız ne demek istediğimi” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 21:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472