Oy kullanmak için; www.haberugur.com/anketler.html

Çine Belediye Başkanı Kim Olmalı Anketi ile yeni bir çalışmaya daha imza atıyoruz. Anketimiz 27 Ocak 2014 günü itibariyle başlamış olup, 15 Şubat 2014 günü saat 00:00′da bitecektir.

Haber sitemiz  tarafından gerçekleştirilen bu anketin asıl  hedefi Yerel yönetim seçimlerine aylar kala bir nebze de olsa halkın sesi olabilmek. Yapılacak olan anket çalışmasında ilk sırada kimin ismi çıkarsa çıksın bu onun Belediye Başkanı olacağını göstermez. Buradaki asıl amacımız anket çalışmamızda ismi geçen adaylarının  halk nezdinde örgütlenmesini sağlayarak daha da güçlendirmek.

 

EDİTÖRÜN NOTU:

İmajbet 14px;"> 

IP numarası aynı olan ağ bağlantılı bilgisayarlardan kullanılan farklı bilgisayarlardan gelen oylar bir oy olarak kabul ediliyor. Farklı yöntemlerle IP değiştirerek kullanılan oylar da tespit edilerek bu kullanılan korsan oylar tarafımızca düşülecektir. Bilgi çağının olanaklarını kötüye kullananların halkın kanaatlerinin önüne geçmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bu anlamda bu tür yöntemlere başvurulmaması önemle rica olunur. Bu anlamda halkın nabzını tutmakta yansız ve tarafsız olmakta kararlıyız.

Bu sebeplerden dolayı, kamuoyunun yanlış bir anlaşımına neden olmamak için açıklama yapma ihtiyacı duyduğumuzu belirtir, Haber sitemizin halkın kanaatlerini önceleyen siyaset anlayışının bir yansıması olan bir anketin farklı şekillerde değerlendirilemeyeceğini, halkın kanaatlerini anketleri yönlendirerek etkileyebileceğini zanneden bazı  kişilere ise meydan vermeyeceğimizi, tarafsız ve yansız bir şekilde anketi sonuçlandıracağımızı kamuoyunun takdir ve bilgisine saygı ile sunuyoruz.(Murat TAN)

Oy Kullanmak için; www.haberugur.com/anketler.html