İlçedeki bir pastanede buluşan partililer, önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin istişare yapmayı ihmal etmezken önemli konulara da dikkat çektiler.

Doğum günü kutlaması vesilesi ile bir araya gelinen geceye, MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile aileleri, MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Özcan, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz ve eşi Filiz Yavuz, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Gökbel ve ailesi de katıldı.

“Çine’ye kadın eli değecek”

5. yaşına basan Ali Atik’in doğum günü pastasının kesilerek partililere ikramından sonra kısa bir konuşma yapan MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, “Doğum günü vesilesi ile bir araya gelmiş bulunmamız ile birlikte önümüzdeki yerel seçim sürecine ilişkin olarak istişare yapmayı düşündük. Erkek partisi olarak bilinen MHP’nin öyle olmadığı, Çine’ye kadın elinin değeceği bilinmelidir.” dedi.

“Çine’nin burçlarına üç hilali dikeceğiz”

Pazartesi gününden itibaren Aydın Kadın Kolları ile birlikte Çine İlçe Kadın Kolları’nın ev ev dolaşarak Çineli halkın talep ve isteklerini dinleyeceğini belirten Başkan Ak, “Biz halkımızı küçük şeylerle kandıran bir parti değil, yüreğimizle çalışan bir partiyiz. Halkımızın takdiri ve teveccühüyle 30 1xbet Mart günü herkesi kucaklayan bir parti olarak Çine’nin burçlarına üç hilali dikeceğiz.” şeklinde konuştu.



Başkan Ak’tan sonra konuşan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Özcan, partilileri Osman Atik’in oğlu Ali Atik’in doğum günü vesilesi ile bir araya gelmelerinin yanı sıra böyle bir gece organize etmelerindeki gerçek amacın, MHP’nin sadece erkek partisi olmadığını kadınlarında parti içindeki örgütlenmede etkin ve faal olduğunu gösterebilmek olduğunun altını çizerek, “Başkanımız Kamil Ak’ın da ifade ettiği gibi pazartesi gününden itibaren Kadın Kolları olarak ev ev dolaşacağız ve Çineli halkımızla bir araya gelerek dertlerini ve taleplerini dinleyeceğiz.” dedi.

30 Mart Günü gülen yüzlü bir Çine yaratacaklarını da vurgulan Kadın Kolları Başkanı Özcan, “Çineli halkımızdan bizlere güvenmelerini ve desteklemelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.(Murat TAN)