AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, Çine Belediyesi’nin çalışmalarını göz boyama, reklam olarak belirttikten sonra Çine’deki kendisi dışındaki mevcut Belediye Başkan adaylarını ‘uzaktan kumandalı’ olarak niteledi.


“Sakın uzaktan kumandalılara aldanmayın!..”

Çine’nin kararlı, duruşunu gösteren, ne yapacağını bilen Belediye Başkanlarına ihtiyacı olduğunu belirten AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, “Sakın uzaktan kumandalılara aldanmayın. Şu anda ortamda olanlar, biliyorsunuz uzaktan kumandalı.  Onların kumandalarının nerede olduğunu vatandaş da biliyor. Kararlı olmamız lazım. Bunu kamuoyuna deklare edeceğiz. Memleketin ihtiyaçları doğrultusunda elimize geçecek gücü, milletle birlikte planlayıp yatırımlar yaparsak önümüzde hiçbir şey duramaz. Biz bu heyecanla yola çıktık. Bu eksikleri gördüğümüz için mücadele ediyoruz. Çine’nin yanlış ellerde, yanlış şekilde yönetildiğine inandığını bildiğimiz için bu mücadelenin içindeyiz. Bu işi her zaman yapacak kapasite, donanıma ve dostlara sahibiz.” dedi.

“Devlet hazinesini  ulufe gibi dağıtanlar prim yapmaz”

Artemisbet 14px;">Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer’e, CHP Kadın Kolları’nın Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu tarafından sarfedilen ‘Başkanlığınız şimdiden hayırlı olsun’ sözlerini de eleştiren Kocamaz, “Daha önce görev yapan başkanları tarafından daire müdürü gibi atananlar, vatandaşın gözünün boyandığını farketmiş ki gıda, kömür dağıtayım diye uğraşıyor. Elbette Belediye, garibana vatandaşa yardım eder ama böyle gözünün içine sokulurcasına seçim öncesi yapmaz. Bunlar tarafsız, yansız bakan, siyasi hareket içinde olmayan vatandaşlar tarafından da çok iyi gözle bakılmıyor. Devletin kendisine tanıdığı hazineyi böyle ulufe gibi dağıtanlar çok fazla prim yapmaz.” şeklinde konuştu.

“Bu millet bizi bekliyor”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Kocamaz, sözlerinin sonuna doğru ise, “Biz kendimizi hizmetimizle göstereceğiz. En kısa zamanda yollara düşüp vatandaşımızla gönül bağımızı pekiştirmeliyiz. Bu millet bizi bekliyor.” dedi.(Murat TAN)