banner488

Kılınç; “Çine Belediyesi’nin mal varlıkları satılıyor”

AK Parti Çine Seçim Bürosu ziyaretinde partilileriyle toplantı düzenleyen Milletvekili Kılınç, Çine Belediyesi’nin mal varlıklarını sattığını belirtti.

Kılınç; “Çine Belediyesi’nin mal varlıkları satılıyor”
Partilileriyle gerçekleştirdiği toplantıda önemli hususlara dikkat çeken AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç, Çine’ye yapılan yatırımlarının hepsinin devlet eliyle yapılan yatırımlar olduğunu belirterek, Çine Belediyesi’ni mal varlıklarını sattığına dikkat çekti.


Mevcut 17 İlçe Belediye Başkanları ile seçilmelerinden sonra birebir görüşerek hayırlı olsun temennilerini ilettiğini ve kendilerinden ürettikleri projeler konusunda yardımcı Betexper olacağını belirtmesine karşın, 6 Belediye Başkanı dışında hiçbir Başkan’ın kendisinin kapısını çalmadığını belirten Milletvekili Kılınç, “Muhalefet olursa böyle olur. Adamların derdi yok, gün dolsun derdindeler. Çine’deki Belediye’nin mal varlıkları satılıyor. Mal varlıkları ipotek gösterilerek bir yerlerden kredi alınıyor. Bu satılan Belediye’nin mal varlığı, Belediye’nin kendi malı mı? İyi yönetemezse, işte Çine halkının mal varlıkları satılacak. Çine’ye yapılan yatırımların hepsi devlet eliyle yapılan yatırımlardır. Çine Belediyesi’nin elle tutulur yaptığı bir şey var mı?” ifadelerini kullandı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 01:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472