banner488

Başkan Uyar, açık ara farkla kazandı

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlık seçimi, Çine Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Başkan Uyar, açık ara farkla kazandı
2010 Yılının 9 Mart’taki başkanlık seçimlerinde 3 adayla yarışarak 691 oyla başkanlığa seçilen ve o günden bu yana Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevini sürdüren Metin Uyar, yaklaşık 4 yıl aradan sonra gidilen seçimlerde aldığı 912 oy ile son seçimde aldığı oylarını 221 oy daha arttırarak tekrar başkanlığa seçildi.


1404 üye sayısına sahip Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimine 1173 üye katılımda bulundu.

Oy kullanan esnaflara üzerinde Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası yazılı duvar saati ve 10 Tl’lik yemek fişinin hediye edildiği başkanlık seçimi renkli görüntülere sahne oldu.

Mevcut Başkan Metin Uyar, Ali İhsan Ülker ve Devrim Şahin olmak üzere üç başkan adayının yarıştığı Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde 912 oy alarak en yakın rakibine 776 oy fark atan Metin Uyar, ikinci kez başkan seçilerek güven tazeledi.

1173 üyenin sandık başına giderek oy kullandığı seçimlerde mevcut Başkan Metin Uyar 912, Ali İhsan Ülker 136 ve Devrim Şahin 114 oy alırken, 11 oy da geçersiz sayıldı.

Bu sonuçlara göre Metin Uyar en yakın rakibi Ali İhsan Ülker’e 776 oy fark atarak ikinci kez Çineli esnafların başkanı oldu.

Kongreye Çine Belediye Başkanı Betper Enver Salih Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Çine Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Ahmet Keleş, Çine Belediye Meclis Üyeleri ve esnaflar katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığına Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Divan Başkan Vekili Mehmet Gökçen, Katip Üyeliklerini Celal Özden, Lütfiye Arıcan, Mustafa Çağlayan yaparken, Hükümet Komiserliğini de Yücel Ayvaz üstlendi.

Sonuçlar sonrası kısa bir konuşma yapan Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Hep beraber daha güzel işler yapacağız” dedi.

Metin Uyar’ın yönetim kurulu Tuğrul Tosun, Eyüp Kuş, Salih Özay, Cengiz Akbaş, Yalçın Salcı, Haluk Özer, Akif Çakan ve Hüseyin Aktaş'tan oluşurken, Denetim Kurulu'nda Hasan Yıldız, Burhan Cingöz ve Halil İçöz’den oluşmakta.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 20:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472