banner488

Uzunırmak; “AKP İktidarında tren raydan çıktı!..”

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, gerçekleştirdiği Karpuzlu ziyaretinde önemli hususlara dikkat çekti.

Uzunırmak; “AKP İktidarında tren raydan çıktı!..”
Ziyaretinde Karpuzlular ile bir araya gelerek STK Temsilcileri ile de görüşen Uzunırmak, “AKP iktidarında tren raydan çıktı. ‘Sandık beni seçti. Artık hırsızlık bile yapsam meşrudur’ anlayışı yanlıştır” dedi.

 

Uzunırmak’ın Karpuzlu’da gerçekleştirdiği ziyaretlere, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, MHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan ve partililer de katıldı.

 

Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici’nin girişimleriyle kurulan Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği’ni de ziyaret ederek, yöredeki çiftçilerin sorunları ve organik zeytincilik hakkında da bilgi alan Uzunırmak, “Aydın’da tarımı belli bir noktaya taşıyacağız. Farklı ilçelerde Organize Besi Bölgesi kurmak istiyoruz. Vatandaşın yetiştirdiği hayvanı ve ürettiği ürünü hak ettiği değerde pazarlamasını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız.”dedi.

 

Ziyaretinde, demokrasilerde, kimin yöneteceğine sandığın karar vereceğini söyleyen Betmatik Uzunırmak, “Nasıl yöneteceğine, ise hukuk teamülleri ve kişinin vicdanı, çapı karar verir. Bugün Türkiye’de hakimler, savcılar, emniyet, görev yapamaz hale geldi. Adalet kalmadı” diye konuştu.

 

“AKP iktidarında tren raydan çıktı”

 

Türkiye’de karıştırılan bir şeyin olduğunu belirten Uzunırmak, “Sandık beni seçtiyse, nasılsa sandıktan çıktım. Yaptığım her şey meşru anlayışı doğru değil. Sandık, kimin yöneteceğine karar verir, ama nasıl yöneteceği, hukuka, teamüllere, çapına dayalı olan bir şeydir. Hukuka da karşı gelemezsin, teamüllere de karşı gelemezsin. ‘Sandıktan çıktık’ diye, aldığınız her karar meşru değil. Maalesef, AK Parti, Türkiye’yi bu noktaya getirdi. AK Parti iktidarında tren rayından çıktı. Bugün Türkiye’de hakimler, savcılar, emniyet, görev yapamaz hale geldi. Adalet kalmadı. Her şey rayından çıktı. Başbakan Tayyip Erdoğan, tek denetimi sandık olarak görüyorsa, bu millet uyanmalı ve bu iktidarı sandıkta hesabını görmelidir” şeklinde konuştu. 

 

Baklava çalan çocuklara 20 yıl ceza verildiğini söyleyen Uzunırmak, “Gariban çocuğu olunca, polis istediği zaman alıp götürüp günlerce sorgulayabiliyor. Ama bakan, başbakan çocukları suç işleyince, polis sorgulayamayacak diye bir şey olur mu? Böyle bir şey dünyanın neresinde görülmüş? O zaman ülke diktatörlüğe gider. Seçilmişlerin efradı her türlü hukuksuzluğu yapma hakkı kazanmış olur” dedi.



Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 00:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472