banner488

CHP Çine Kadın Kolları yönetimi değişti

Şengül Pak’ın Çine Belediye Meclis Üyesi Adaylığı için istifa etmesinin ardından, CHP Çine Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Fahriye Aslan, ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

CHP Çine Kadın Kolları yönetimi değişti
Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında CHP Çine Kadın Kolları Başkanlığı’nın yeni yönetimini de kamuoyuna tanıtan Aslan, Perşembe günü saat 15.00’de Çine Belediye Düğün Salonu’nda Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in katılımlarıyla gerçekleşecek olan seçime başlangıç toplantısına da tüm Çineli bayanları davet etti.


30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, her zaman olduğu gibi siyasetin olmazsa olmazı biz kadınlara çok büyük görev düştüğünü belirten Aslan, “Sosyal demokrat belediyeciliğin bölgemizde en güzel örneklerinden birini de Çine’de yaşıyoruz. 1999 yılından bu yana kadının hayattaki zorluklarını ve emeklerinin bilincinde olan Çine Belediyesi her zaman çalışmalarıyla kadınların yanında olmayı başarmıştır. Bizler birer Pokerklas kadın ana ve bacı olarak, her zaman onlara yardımcı olmaya çalıştık. Bu azmimizin en yoğun yaşandığı seçim günlerinde de üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız. Toplumda kadının var olduğunu sosyal yaşamın ve sürekliliğin vazgeçilmezi kadının da sesini duyurması adına Çineli tüm kadınlarımızı 6 Şubat Perşembe günkü toplantıya bekliyoruz.” Şeklinde konuştu. dedi.

CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan’ın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden meydana gelmekte; Seyhan Gültekin, Zerrin Erol, Gülay Kaya, Eylem Karabulut, Hafize Öncü, Hacer Kaya, Rahime Karadağ, Gülay Kafkas, Sema Duman, Huriye Dinçel, Kezban Öz, Esen Tan, Zeynep Beytor, Adalet Güneş, Esengül Yörük, Türkan olgun ve Neşe İri.



Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472