banner488

Çine Gençlik Merkezi’nden Çineli gençlere davet

Aydın’da faal haldeki 5 Gençlik Merkezi’nden biri olan Çine Gençlik Merkezi, etkinlik ve sosyal faaliyetlerini Çine Merkez Taksi Durağı’nda açılan tanıtım stantı ile Çineli gençlere duyurdu.

Çine Gençlik Merkezi’nden Çineli gençlere davet
İlk stant tanıtım etkinliğinde bulunarak Çineli gençleri etkinlik ve kurslara davet eden Çine Gençlik Merkezi Sorumlusu Gamze Özaba, “Çineli gençlerimizi, Çine Gençlik Merkezi olarak ücretsiz düzenlediğimiz ve düzenleyecek olduğumuz etkinlik ve kurslara davet ediyorum.” dedi.


Çine Gençlik Merkezi bünyesinde şu an itibariyle Halk oyunları, bağlama ve gitar kurslarının devam ettiğini ilerleyen süreç dahilinde türlü kursların da açılacağını belirten Çine Gençlik Merkezi Sorumlu Özaba, “İleriki zamanlarda özellikle Halk oyunları, satranç, yabancı dil kursları, tiyatro, ney, ağaç oymacılığı, ebru, mangala, model uçak, resim, keman, step-aerobic, izcilik, gitar ve bağlama gibi kurslarımız olacak.” şeklinde konuştu.

Çine Gençlik Merkezi olarak, Çineli gençlerin daha çok sosyalleşebilmesi ve Çineli gençlerin Çine Gençlik Merkez bünyesinde organize edilecek kurslara katılımlarıyla sosyal aktivitelerini geliştirebilmeyi amaçladıklarının altını çizen Bozaba, “Aynı zamanda merkez üyeliklerimiz ücretsizdir. Çine’de bulunan 14 ile 29 yaş arası tüm bireyler merkezimize üye olabilirler. Üye olmak isteyen gençlerimiz, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü binasında üyelik kaydını yaptırabilirler.” ifadelerini kullandı.

Gençlik Merkezlerinin, Aydın’da sadece Didim, Kuşadası, Söke, Nazilli ve Çine’de bulunduğunu belirten Bozaba, “Bu merkezler gençlerimiz için eşsiz bir sosyalleşme olanağı sağlıyor. İlerleyen zamanlarda Gençlik Merkezi olarak tanıtım günleri, belirli gün ve hafta etkinlikleri, kişisel gelişim seminerleri, çocuk oyunları festivalleri, orta oyunu etkinlikleri, sinema günleri, felsefe günleri, kariyer günleri, yaren geceleri, doğa yürüyüşleri, kan bağışı kampanyaları, köy okulu boyama faaliyetleri, gençlik merkezi hatıra ormanları, huzurevi, SÇHEK ve engelliler ziyaretleri, Celtabet bir kitap çok şey değiştirir kampanyası, Aydın’ı yaşatarak tanıtıyoruz etkinlikleri, zararlı alışkanlıklarla mücadele seminerleri, proje kapsamında gerçekleştirilen geziler organize edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İlk stant tanıtım etkinliğinde bulunarak Çineli gençleri, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan Çine Gençlik Merkezi’nin şu an halen devam eden ve ilerleyen zamanlarda da organize edilecek olan türlü kurs ve sosyal aktivitelerine davet eden Çine Gençlik Merkezi Sorumlusu Gamze Özaba, “Çineli gençlerimizi, Çine Gençlik Merkezi olarak ücretsiz düzenlediğimiz ve düzenleyecek olduğumuz etkinlik ve kurslara davet ediyorum.” dedi.

Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Halk Oyunları Antrenörü ve Türk Halk Müziği Koro Öğretmeni Murat Akkurt’un da katılarak Çineli gençleri türlü kurs ve etkinliklerine davet ettiği tanıtım standında, Çineli gençler faaliyetler hakkında bilgilendirilerek Çine Gençlik Merkezi’ne üye olmaya davet edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 22:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472