banner488

CHP Çine Gençlik Kolları, “Sabrımızı Sınamayın”

CHP Çine Gençlik Kolları, “Sabrımızı Sınamayın”
CHP Çine Gençlik Kolları yaşanan bu acılı günlerde duygu ve düşüncelerini paylaşabilmek adına basın açıklaması yayınladı. Ülkede yaşanan terör olayları ve Ankara’da ki patlama sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşabilmek adına CHP Çine Gençlik Kolları basın açıklaması yayınladı.

Basın açıklaması şu şekilde;

“2002 yılında nerdeyse bitmek te olan terör olayları 13 yılık AKP iktidarında zirve yapmıştır nerdeyse şehit cenazesi gelmeyen gün olmamıştır gerek hükümetin gerekse Cumhurbaşkanı’nın söylem ve tavizleri PKK’nın kurulduğu günden bu yana en güçlü devrini yaşamasını sağlamıştır

Peki bunun sorumlusu kim? Çözüm süreci denilen saçmalık süresinde PKK gerek mühimmat gerekse personel açısından güçlendiği apaçık ortadadır.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da defalarca belirttiği gibi ‘TERÖRLE MÜZAKERE DEĞİL MÜCADELE EDİLİR.’

Ne yazık ki mevcut iktidar 3 yıl boyunca terörle müzakere ederek güçlenmelerine destek olmuştur.

Ülkemiz son 13 yılda terör saldırılarında gerek askeri gerekse sivil olmak üzere yüzlerce insanını toprağa vermiştir.

10 Ekim 2015 günü Ankara garı kavşağında meydana gelen 11. CHP Malatya Gençlik Kolları üyesi arkadaşımız olmak üzere çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybettiği terör saldırısının üzerinden sadece 130 gün geçmişti ki 17 Şubat günü yine Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile yüreklerimiz acı ile doldu ve ne acıdır ki olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri ulaşmadan yayın yasağı geldi.

İktidar hiçbir olayda kendi kabahati yokmuş gibi kendisinden başka herkesi suçlama gafleti içindedir.

Uludere de güvenlik zafiyeti yok Reyhanlı da güvenlik zafiyeti yok Ermenek te güvenlik zafiyeti yok Somada güvenlik zafiyeti yok Suruç ta güvenlik zafiyeti yok Ankara garına güvenlik zafiyeti yok yine Ankara yine güvenlik zafiyeti yok yürekleri dağlayan bu yedi olayda güvenlik zafiyeti yok ama 571 ölü var.

Görevi ülkemize zarar verebilecek ülke birlik ve bütünlüğünü bozmaya yeltenecek iç ve dış güçlere karşı mücadele olan MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı ) iktidarın güdümüne girerek KİT yani  ( Kişisel İstihbarat Teşkilatı ) olmuştur.

Ülkemiz başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere hükümetin atmış olduğu yanlış adımlar izlemiş olduğu politikalar nedeni ile bölgede yalnız kalmış bir konumdadır.

Kendi içimizdeki sorunlar yetmiyormuş gibi AKP hükümeti tek amacı kardeş ülke Suriye’nin birlik ve bütünlüğünü bozmaya uğraşan İŞİD isimli terör örgütüne MİT tırları ile silah ve mühimmat desteğinde bulunduğu gün gibi ortadadır hükümetin Suriye’ de yakmış olduğu ateş sınırı aşarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına da zarar vermektedir.

Hükümet doğanın değil, doların yeşilini sevmektedir gezi parkında, 3. Köprü ve 3. Hava alanı inşaatlarında yapılan ve de şu anda gündemde olan Artvin Cerat tepe de yapılacak olan doğa katliamı bunun en açık örneğidir.

17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasında gün yüzüne çıkan ses kayıtlarında milletin anasına küfür eden Mehmet Cengiz’in sahibi olduğu Cengiz Holding hükümete sığınarak Artvin de doğa katliamı yapmayı planlamaktadır

Ama bilmedikleri bir şey var bu ülkenin solcu ve devrimci gençleri bu güne kadar bu tür emperyalist oyunlara izin vermediği gibi bundan sonrada izin vermeyecektir.

HİÇ KİMSE GENÇLİĞİN GÜCÜNÜ VE SABRINI SINAMASIN PİŞMAN OLURLAR…”


CUMHURİYET HALK PARTİSİ AYDIN ÇİNE GENÇLİK KOLLARI




   

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 11:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
namoet
namoet - 8 yıl Önce

vay bee..peki ithamlarda bulunduğun tarafdaki milletin ve gençliğin gücünü hesaba katıyormusun?

ALİ_53700
ALİ_53700 @namoet - 8 yıl Önce

söylediklerimiz vede bundan sonra söyleyecek olduğumuz şeyler itham değil gerçekler hırsızın soysuzun gücü bu ülkenin namuslu ve şerefli insanlarına yetmez merak etmeyin...

SIRADAKİ HABER

banner472