banner488

Karpuzlu Teşkilatının Ankara Çıkarması

Taner Çakar, “AK Parti Hükümeti'nin Karpuzlu’ ya yaptığı yatırımlar çok önemlidir. “

Karpuzlu Teşkilatının Ankara Çıkarması
AK Parti Karpuzlu teşkilatı Ankara’da, Aydın AK Parti Milletvekillerine ziyaretlerde bulundu. AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Taner Çakar ve yönetim kurulu üyesi Ankara’ya gitti. AK Parti’nin grup toplantısına katıldılar.

Ak Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı olarak önceden planlamış oldukları Ankara ziyaretlerinde, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş’ı makamlarında ziyaret ettiler. Aynı zamanda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun parti grup toplantısındaki konuşmanı izlemenin ve dinlemenin mutluluğunu, gururunu yaşadılar.

Eksiksiz tam kadro olarak katıldıkları ziyarette Karpuzlu Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak Aydın AK Parti Milletvekillerine Karpuzlu’nun sorunları ile ilgili istişarelerde bulundular. Vekil Mehmet Erdem’in makamında eski Bakan Cengiz Altınkaya’yla da sohbet ettiler.

AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Taner Çakar, Milletvekillerine İlçe ve mahallelerdeki sorunları ve projelerini sundu. Çakar, “Güzel ilçemiz Karpuzlu’ya Kapalı Spor Salonu yapılması için talepte bulunduk. Proje dosyasını Milletvekillerimize sunduk. İnşallah önümüzdeki süreçte gerekli adımlar atılacak. İlçe ve Büyükşehir Belediyeleri Mahallelerimizin sorunlarını çözmede yetersiz. Mahallelerimizdeki talepleri milletvekillerimize ilettik. DSİ göletleri ile mahallelerimizin sulama suyu ihtiyacını karşılamak istiyoruz. Hatipkışla Çamköy Göleti inşaatı bu sene içerisinde başlayacak. Meriçler Göleti tamamlanmak üzere. Şenköy Göleti inşaatı da devam ediyor, ilerleyen süreçte daha da hızlanacak” dedi.

Milas Yolu İnşaatı Devam Ediyor

İnşaatın durması söz konusu değil diyen Çakar, “ Karpuzlu’yu  Milas’a bağlayan Milas yolu inşaatında ödenek sorunu ya da inşaatın durması söz konusu değil. Kış şartlarından ötürü 1 ay sonra çalışmalar kaldığı yerden devam edecektir.”

Çaltı Köprüsü Genişletme ve Karpuzlu Hastanemiz İnşaatı Tam Ga

Başkan Çakar, “ İlçemiz ana yolu üzerindeki Çaltı Köprüsü genişletme çalışmaları ve Karpuzlu Hastanemizin inşaatı yüklenici firmalar tarafından son sürat devam ediyor. İlçemizin ihtiyacı olan, Geçtiğimiz yıl talep ederek ek programa aldırdığımız İmam Hatip Okulu inşaatı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ihaleye çıkması bekleniyor. Partimize İlçemizden yüzde 54’lük oranda oy desteği vermemiz bizleri mutlu ediyor. Bizler İlçemizin kalkınmasını istiyoruz. İlçemize Ak Parti Hükümetinin yaptığı yatırımlar çok önemlidir.  AK Parti Hükümetimize ve Milletvekillerimize ilçemize verdikleri bu destekten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.







Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 02:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472