banner488

Bu Haberi Okumadan Yola Çıkmayın

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bülteni yayınlandı.

 Bu Haberi Okumadan Yola Çıkmayın
banner496
Tekirdağ'daki sel felaketi sırasında oluşan Çerkezköy-Saray yolu üzerindeki tahribat nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Manisa-İzmir yolunun 9-11. kilometreleri arasındaki bölünmüş yolun İzmir-Manisa istikametinde devam eden heyelan temizleme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Salihli-Kula-Selendi yolunun 12-13. kilometrelerindeki alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak izin veriliyor.

Anadolu otoyolunun Yeniçağa kavşağı-çaydurt Kavşağı kesimi 8-10. kilometreleri arasındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti 25 Ekim'e (yarın) kadar trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Çankırı-Kastamonu il sınırı-Tosya-Samsun yolunun 44. kilometresindeki bulunan Ortalıca Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Kocaeli il sınırı-Yalova yolunun 6-7. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle 10 Kasım'a kadar ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Karacabey-Bursa yolunun 49-54. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Kırşehir-Kayseri yolunun 10-48. kilometreleri arasındaki (Çalış-Kızılağıl) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara-Elmadağ-Kırıkkale yolunun 50-53. kilometreleri arasındaki şev tanzimi ve taş duvar yapımı nedeniyle bölünmüş yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Samsun-Ankara yolunun 1-32. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Akhisar-Manisa yolunun Akhisar şehir geçişi Balıkesir istikametindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri Atlasbet 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-18. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar yol ulaşıma kapatıldı.

O-2 otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerdeki üstyapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 28 Ekim'e kadar 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Konya-Beyşehir yolunun 55-57. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 1 Kasım'a kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmeyecek.

TEM otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolu ile Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı köprülü kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Kasım'a kadar ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan gerçekleştirilecek.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasındaki (Bafa gölü-Karacabel tüneli mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle saat 19.00'a kadar aralıklarla ulaşım sağlanamayacak.

Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevkii arası) Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi-Oruçlu mevkii arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2012, 18:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472