banner488

Cumhuriyet kimsenin tekelinde değildir

Milletvekillerinin üçününde katıldığı bayram kutlamalarında Erdemin konuşması güne damgasını vurdu.

Cumhuriyet kimsenin tekelinde değildir

Ak Parti Çine İlçe Teşkilatının düzenlediği Kurban Bayramı bayramlaşma programı hareketli geçti. Çok sayıda partilinin katılmasıyla program Taksi Durağındaki kahvehanenin bahçesine taşındı.

Bir çok muhtarın yanı sıra yüzlerce partilinin bayramlaşmak için gelip gittiği kahvehane bahçesine saat 02.10’da milletvekilleri de iştirak etti. Ak Parti İl Başkanı Sadık Atay ve Lunabet bazı yöneticilerin yanı sıra, milletvekili Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılınç toplu halde bayramlaşmaya katıldılar.

Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği bayramlaşma töreninin de milletvekilleri ve il başkanı Sadık Atay birer konuşma yaptılar. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bu konuda konuşan Erdem’in konuşması toplantıya damgasını vurdu.

Cumhuriyet Bayramıyla ilgili CHP’nin takındığı tavrı ve izlediği politikayı üzüntü ile takip ettiklerini ifade eden Mehmet Erdem, “Bu devlet, bu bayrak, bu cumhuriyet hepimizindir. Bu değerleri hep birlikte koruyup kollayacağız. Hiç kimse bu ortak değerlerimizi kendi tekeline almaya kalkmasın” dedi.

Milletvekilleri bir saat sonra Çine’den ayrıldılar.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 00:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472