banner488

Yıldız; “Gün birlik beraberlik günüdür”

Ak Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Erdal Yıldız, Ak Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı’nın mevcut Belediye Başkanı Hilmi Dönmez olarak açıklanmasının ardından kısa bir değerlendirmede bulundu.

Yıldız; “Gün birlik beraberlik günüdür”
Ak Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez’e çıktığı yolda başarılar temenni ederek adaylığının kendisine ve Karpuzlu’ya hayırlı olmasını temenni eden Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yıldız, “Gün; birlik ve beraberlik günüdür. İslam fıkhında şöyle bir kaide vardır. Bir alim, içtihat yapar, içtihadında yanılırsa bir sevap; doğru içtihat yaparsa iki sevap alırmış. Genel Merkezimizin de bunca tercihleri içinde elbette hatalı olanları da olabilir ama onların en doğruyu bulmak için çalıştıklarına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.


“Büyükşehir şimdiden hayırlı olsun”

Başkan Yıldız, sabah saatlerinde komşu ilçelerin Belediye Başkan Adaylarını arayıp tebrik ettikten sonra, aday olarak açıklanmayanları da arayıp hem teselli etmek hem de hal hatır sormak istediğini Betasus belirterek, “Önce Efeler Belediye Başkan Aday Adaylarımızdan Hüseyin Aksu' yu aradım. Biraz konuştuk, bana aynen şunları söyledi; ‘Bir zamanlar, ben Belediye Başkanı idim, Yalçın benim meclis üyemdi. O zamanlar Yalçın bana çok destek oldu, bundan sonra da ben kendisine her türlü desteği vereceğim. Bunu kamuoyuna da açıkladım’ dedi. Daha sonra, yine teselli amacıyla Kuşadası'ndan Mine Hanım'ı aradım. Onda da en ufak bir kırılganlık görmedim. O da Engin Bey'in en uygun tercih olduğunu belirterek kendisine destekçi olacaklarını söyledi. Bu iki olay beni gerçekten duygulandırdı. Bu arkadaşlar hakikaten samimi iseler ve bunları içtenlikle söylüyorlarsa ki içtenlikle söylediklerine eminim. Büyükşehir şimdiden hayırlı olsun.” cümleleriyle açıklamasını noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 22:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472