banner488

“Çine basını, Çine halkının müşterek sesidir”

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, ilçedeki basın mensupları ile Çine Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

“Çine basını, Çine halkının müşterek sesidir”
Kahvaltıdaki konuşmasında Ulu Önder Atatürk’ün sarfettiği, ‘Basın halkın müşterek sesidir’ sözünü hatırlatan Yavuz, “Çine basını Aydın’ın diğer ilçelerine nazaran daha güçlüdür ve halk nezdinde kendini kanıtlamıştır. Çine basını Çine halkının müşterek sesidir.” dedi.

 

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un Çine Belediyesi sosyal tesislerinde basın mensuplarına verdiği kahvaltıya, Zaman Gazetesi Çine Temsilcisi Fikret Köseler, Çine Madran Gazetesi Muhabiri Osman Yurttaş, Haber Uğur Gazetesi Muhabiri Murat Tan, Çine Gündem Gazetesi Muhabiri Barış Erbaş ve Hasan Öz’ün yanı sıra MHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Kamil Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Gökbel de katıldı.

 

Basına yönelik baskı ve sansür ortamının ortada olduğuna değinen Yavuz, iktidarının zaman Pinbahis zaman basına yönelik gerçekleştirmiş olduğu bir takım uygulamalar ile basın üzerinde baskı yaratmaya çalıştığını söyleyerek, “Bu şekilde basın özgürlüğünün önü kesilmek isteniyor. Basının özgür olduğu her yerde demokrasi işlevini en iyi şekilde sürdürüyor demektir. Basına yapılan baskılar, demokrasiye yapılan bir hakarettir” dedi.

 

Çine’de var olan basın mensuplarının ilçe halkının sesi olduklarını söyleyen Yavuz, “Basın mensubu arkadaşlarımız gayret ve özen ile gece gündüz, yaz kış demeden haber peşinde koşuyor ve bu uğurda birçok fedakârlığa katlanarak işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Çine basını, halk nezdinde kendini kanıtlamıştır. Çine’deki birçok sorunun çözüme ulaşmasında basının düğmeye basması ile hareket edilmiş ve sorunlar giderilmiştir. Bu da Çine ve Çinelilerin kazancıdır” şeklinde konuştu.

 

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz yaptığı açıklamada, Çine basınının Aydın'daki diğer ilçelere göre çok daha aktif olduğunu da belirtti.


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 22:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472