banner488

Ozan; Karpuzlu’ya üniversite şart

MHP Karpuzlu Belediye Başkan adayı Tuğrul Ozan, “İlçemize bir an önce yüksekokul açılmalıdır” dedi.

Ozan; Karpuzlu’ya üniversite şart
banner496

MHP Karpuzlu İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan, İlçemize üniversiteye bağlı fakülte yüksekokul veya herhangi bölümünün açılmasının ilçemize önemli katkı sağlayacağını söyledi.

MHP Karpuzlu Belediye Başkan adayı Tuğrul Ozan, “İlçemiz insanları tarım, hayvancılık, ormancılık, arıcılık alanlarında elde ettiği gelirle geçimini sağlamaktadır. Aynı zamanda ilçemiz feldspat ve kuvars gibi önemli maden kaynaklarına sahip. Buna rağmen ilçemiz nüfusu günden güne azalmakta insanlarımız geçimini sağlamakta zorlanmaktadır.” dedi.

Belediye Başkan adayı Tuğrul Ozan, Karpuzlu’da Adnan Menderes Üniversitesi’ne bağlı tarım, hayvancılık, ormancılık, arıcılık, madencilik alanlarından herhangi bir yüksek okulun açılmasının başta ilçe ekonomisine ve ilçemizin tanıtımına ve esnafına önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Ozan ayrıca “Bu konuda proje çalışmalarım  var. Seçilince ilk işim bu alanda yapılması gereken neyse onu yapmak olacak. En büyük fedakârlığı da Karpuzlu belediyesi yapacaktır. Halkımın desteği ve ekibimle bunu başaracağımıza inanıyorum. İlçe halkıma saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 23:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ismail demir
ismail demir - 11 yıl Önce

bùyùk baskan adam gibi adam tugrul ozan

İSTANBUL
İSTANBUL - 10 yıl Önce

öncelikle size başarilar dilemek isterim tuğrul bey yillardir bi̇zi̇m güzel karpuzlumuzda yaşamiş kazanmiş ve bi̇ nevi̇ bi̇zden bi̇ri̇si̇ olmuşsunuz içeye katkilariniz olacaksa eğer albetteki̇ si̇zi̇n kazanmanizi isterim ben bir ülkücü türkeş sevlasi bi̇r gurbettçiğim bu görevi̇ layikiyla yapabi̇lecek birisi̇ olduğunuzu düşünüyorum yeterki̇ amaçlar ve çikarlar doğrultusunda davranmayin kendi̇ prensi̇pleriniz olsun unutmayinki̇ ayaklar baş başlar ayak olabilir

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472