banner488

Çine ADD, Şubesine kavuştu

ADD Çine Şubesi’nin açılışı Atatürk’e ve O’nun devrimlerine, kurduğu Cumhuriyet’e yürekten bağlı Çineli Atatürkçüleri bir araya getirdi.

Çine ADD, Şubesine kavuştu

Geçtiğimiz günlerde ADD Çine Şubesi Yönetim kurulu üyelerinin açılış müjdesini verdiği ADD Çine Şubesi yoğun bir katılımla açıldı.

Çine Tapu Müdürlüğü yanındaki binada yer alan şubenin açılışına, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer,  Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin,  DP Belediye Meclis Üyesi Burhan Kandemir,  CHP Çine ilçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Pak, ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş,  Aydın ADD’nin ilk kurucularından olan Avukat Erol Ertuğrul, ADD Çine Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı.

ADD Çine Şubesi'nin binasının açılış kurdelesini, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, Avukat Erol Ertuğrul, ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş birlikte kesti.

“Çine’de müthiş bir Atatürkçülük ruhu var” 

Açılışın hemen ardından konuşma yapan Avukat Erol Ertuğrul Çine’de müthiş bir Atatürkçülük ruhu olduğunu kaydederek, “Bu bana çok büyük bir gurur kaynağı oldu. Yurdumuzda Cumhuriyeti yok etmek ve Atatürk’ü bu millete unutturmak isteyenler var. Onlar bu ülkenin komutanlarını ve bu ülkeyi koruyan, canı gibi seven vatandaşlarımızı cezaevine attılar. Gezi Parkındaki eylemlerin amacı sadece 2- 3 ağaç kurtarmak değil. Atatürk’ü unutturmaya çalışanlara karşı bir direniştir. Bu millet öyle küçük sorunlar için başkaldırmaz. Bir olur susar, iki olur susar, biriktirir biriktirir ve eninde sonunda öyle bir patlar ki karşısında ne Amerika ne AK Parti durabilir” dedi.

“Bu dernek hepimizin”

Avukat Ertuğrul’dan sonra konuşan ADD Çine Şube Başkanı  Ayşe Özkan Aşkar,  bu günlere çok zor gelindiğini ifade ederek katılımcılara ADD Çine Şubesi’nin açılışından duyduğu gururu paylaştı. Şube açılışı için emeği geçen ve buna katkı sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Aşkar, “Bu dernek hepimizin, onu  yaşatmak için sizlerden  desteklerinizi esirgememenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

 “Çine’de şube açmamız çok onur verici bir durum”

Ayşe Aşkar’ın hemen ardından söz alan ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş ise ADD Aydın Şubesi olarak örgütlenme çalışmaları kapsamında iki yıl önce Aydın’da örgütlenememiş olduklarına değinerek, “Bir çok ilçede yoktuk.  Yönetim kurulumuzda Çine kökenli bir arkadaşımız olan Aynur Ödemiş sayesinde Çine dikkatimizi çekti. Aynur hanım Çine şubesini çok rahat kurabiliriz. Çine’de gerek Ulusalcılar Cumhuriyetçiler gerek Atatürkçülerin çok güçlü olduğunu söyledi. O olmasaydı belki bugün burada şube olamayacaktık. Kendisine çok teşekkür ederiz. Ayrıca Kuvayı Milliye örgütlenmesinin başladığı Çine’de şubemizin açılmış olması çok onur verici bir durum. Hepinize katılımlarınızdan ötürü ve Belediye başkanımıza katkılarında ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Açılışta konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise Derneğin Çine şubesinin olmasını bizler çeşitli toplantılarda görüşüldüğünü kaydederek, “Bunu eyleme geçirememiştik. Bunu bugün burada bunu gerçekleştirmemiz hepimizi çok mutlu etti. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


 

 


Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2013, 12:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472