banner488

“Vatansever evlatlar onlara pabuç bırakmayacak”

Gezi Parkı eylemlerinin Türkiye’nin tam da parlamaya başladığı evrede çıkmış olduğunu belirten Milletvekili Öyüş, Türkiye’nin parlaklığının dış güçlerce söndürülmeye çalışıldığına işaret etti.

“Vatansever evlatlar onlara pabuç bırakmayacak”
Partisinin Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Taksim Gezi Parkı eylemleri üzerinden Ak Parti iktidarını bertaraf etmeye çalışanlara karşı gerçek  vatanseverlerin pabuç bırakmayacaklarını belirtti.


Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın 49’uncusunu düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı’na AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Çine Koordinatörü Av. Cüneyt Bayraktar, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sezer Çetin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kayamaz, OSB Başkanı Kayhan Güney, eski Belediye Başkanı Celalettin Kocamaz, Ak Parti Çine Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Ak Parti hükümeti olarak her bölgede oylarını artırarak bugünlere geldiklerini ifade eden Öyüş, tam da rehavete kapılmamaları konusunda hemfikir oldukları evrede başlayan Taksim Gezi Parkı eylemlerine ilişkin net açıklamalarda bulundu.

15 gün önce başlayan Taksim olaylarının rehavete kapılmamaları gerektiği konusundaki düşüncelerini doğrularcasına olduğuna dikkat çeken Öyüş, “Eylemcilerin kamuya verdiği zararlardan büyük üzüntü duyuyoruz. Hele kaybedilen 4 can için fevkalade üzüntülüyüz. O canlar bir daha geri gelmeyecek. Fakat kamuya verilen zararları hepimiz vergilerimizle yerine koymaya çalışacağız. Biliyorsunuz ki AK Parti hükümetine kadar Türkiye Cumhuriyetini yöneten koalisyon hükümetleri kendileri ile çekişmekten ortak kararlar alamadılar. Bunun sonucunda ülke ilerleyemedi ve ben çok iyi hatırlıyorum biz Lüksemburg gibi bir ülkeden Goldenbahis borç para istedik” dedi.

Öyüş; “Vatansever evlatlar onlara pabuç bırakmayacak”

Ak Parti kurulana kadar aktif siyasetin içinde olmadığını belirten Öyüş, “Ülkenin vatansever evlatları olarak Ak Parti çatışı altında toplanarak bu ülkenin refahı ve selameti için çalışıyoruz. Bu günlerde Ak Parti hükümetini bertaraf etmek için ne gibi senaryolar çizildiğini teker teker sayma gereği duymuyorum, çünkü hepimiz gündemi takip ediyoruz. Bizim hedefimiz de vatanseverliğimizle, bayrağımızla, anayurdumuza olan tutkumuzla bu ülkeye saygılı birer vatandaş olarak günlük işlerimizle meşgul olmak istiyoruz. Halbuki gördük ki geçtiğimiz süreçte bizden başka bu ülkenin vatandaşı olan insanlar, ülkesini çok sevdiğini söyleyen kişiler, 30 yılı aşkın süre zarfında terör belasının başımıza nasıl musallat olduğunu biliyorken ve artık buna son vermek istediğimizde tam da silahlar susmuşken ve ülkede şehit haberleri alınmıyorken birilerinin sakın ha yılmayın vazgeçmeyin telkinleriyle, internet bağlantılarıyla kurdukları İstanbul Gezi Parkında eylemler düzenlediklerini Taksim’de ve diğer yerlerde halka mesajlarla sokağa dökülün eylem yapın bu sizin en doğal hakkınız her yer Taksim her yer direniş sloganlarıyla başka yerlerde de kamuya zarar vermeye gayreti gösterdiklerini görüyoruz ama bu ülkenin vatansever evlatları onlara pabuç bırakmayacak.” dedi.

  

“Yabancı basın ajanları yaygara kopardı”

Türkiye’nin hem bölgesinde hem de dünyada yıldız gibi parlayan bir ülke olduğunu altını çizen Milletvekili Öyüş, “Bu parlaklığı söndürmeye çalıştılar. Yabancı basın ajanları naklen yayınlarla yaygara kopardı. Onların ülke yönetimleri bizden daha demokratik, bizden daha iyi, bizden daha sükûnetli değil fakat onlar bizdeki bu tip olayları göstererek kendi eksiklilerini gidermeye çalıştı. Ben bizde nasıl Taksim eylemleri varsa, Teksas Eyaletinde de ayrılıkçı güçlerin terör eylemleri yaptığını duydum.”

Sözlerinin sonuna doğru Aydın Büyükşehir ve Çine Belediye Başkanlığının mutlaka kazanılması gerektiğini önemle belirten Milletvekili Öyüş, Çine İlçesinde oturan vatandaşların mutlaka Ak Parti Belediyeciliği’ni görmelerini arzuladığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 20:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472