banner488

Peynir Hali Kapalı Pazar Yeri Hem Üreticinin Hem de Tüketicinin Yüzünü Güldürüyor

Peynir Hali Kapalı Pazar Yeri Hem Üreticinin Hem de Tüketicinin Yüzünü Güldürüyor

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in ilçeye kazandırdığı Peynir Hali Kapalı Pazar Yeri, hem üreticinin hem de tüketicinin yüzünü güldürüyor. Daha modern bir Çine vizyonuyla ilçede her ay bir açılış gerçekleştiren Başkan Dinçer’in önemli projelerinden Peynir Hali, her hafta yüzlerce vatandaşı ağırlıyor.

Peynir Hali Kapalı Pazar Yeri’ni sabahın erken saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, daha sağlıklı bir ortamda alışverişlerini tamamlamanın memnuniyetini yaşıyor. Peynir Hali’nde yerel üreticilerin günlük olarak yaptıkları; köy peyniri, çökelek, yoğurt, taze kaymak gibi ürünlerin yanı sıra meyve ve sebzeler de ilçe halkının tüketimine sunuluyor.

Çineli vatandaşlar, gözde alışveriş noktası olan Peynir Hali’ni hizmete açan Başkan Dinçer’e teşekkür ederek, “Çine Belediye Başkanımızın ilçemize kazandırdığı önemli projelerden Peynir Hali’miz sayesinde daha modern ve sağlıklı bir ortamda, eski günler tadında alışverişimizi yapıyoruz. Projeleriyle ilçemizin adeta çehresini değiştiren Başkanımız Enver Salih Dinçer’e hizmetleri için teşekkür ederiz” diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 22:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472