Çine CHP Teşkilatı için daha önce partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış ve yıllardır partiye emek vermiş olan Müjde Açıkgöz, Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Açıkgöz açıklamasında, “30 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan Çine İlçe Kadın Kolları Kongresinde kadın kolları başkanlığına yol arkadaşlarımla birlikte aday olduğumuzu bildirmekten gurur duyuyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partisinin evladı olarak, her yürüyüşü evimde başlatıp, yolda buluştuğum siz kıymetli yoldaşlarımızın da desteğiyle, bugün evimizden bir yürüyüşü daha başlatıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığına adayım. Ekip arkadaşlarımla birlikte adımlarımıza adım katacağımızın sözünü vererek desteklerinizi bekliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bize iki büyük eser bıraktı. Birincisi Cumhuriyet, İkincisi Cumhuriyet Halk Partisi. Müjde Açıkgöz olarak bunlar da benim kırmızı çizgim; Birincisi Atatürk ve emanetleri, İkincisi Cumhuriyet Halk Partisinin İlkelerinden ödün vermeden hizmet vermek.

Çine Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde hiçbir dönem Kadın Kolları Seçimine 2 aday ile gitmedi. Bu demokrasi örneği için başta ilçe başkanımız Sayın Tayfun Şahin ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Demokrasiyi ve özgürlüğü Türkiye Cumhuriyetine getiren, kadına seçme ve seçilme hakkını veren Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Parti'nin neferi olarak kadınların haklarını  sonuna kadar savunacağıma söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Kıvrak’tan Çine’ye çağrı: Ağaçlarımızı Sulayalım, Doğaya Can Verelim Başkan Kıvrak’tan Çine’ye çağrı: Ağaçlarımızı Sulayalım, Doğaya Can Verelim

01Ad0434 55A1 44Ae B98C F148932Ed10D

Editör: Nijer Sağlık