Çine Belediyesi, düzenlediği “Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı Cumhuriyet Konserleri” ile vatandaşları birbirinden değerli sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılını coşkuyla kutlamak için başlattığı Cumhuriyet Konserleri sanatçılar; İsmail Çakır, Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür konseri ile devam etti. Düzenli aralıklarla gerçekleştirilerek Çine’nin yaz akşamlarını renklendiren konserlerin bu haftaki adresi ise Cumhuriyet Parkı oldu. Yoğun ilgi göstererek Cumhuriyet Parkı’nı dolduran vatandaşlar, sevilen sanatçılar İsmail Çakır, Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür’ün türkülerine hep bir ağızdan eşlik etti.

Konserde vatandaşlarla bir araya gelen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Bugün Cumhuriyet Parkı’mızdaki ilk konserimizi gerçekleştirdik. Cumhuriyet Mahallesi muhtarımızla ve sanatçılarımızla beraber sizlerin huzurundayız, hepiniz hoş geldiniz. Değerli sanatçılarımızı geçen yıl da Kuvayi Milliye Parkı’nda konuk etmiştik ama siz vatandaşlarımız bu yıl sanatçılarımızın konserini yeniden talep ettiniz bizlerden. Sanatçılarımızı davet ettik ve bizleri kırmayıp geldikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Geçen sene Kuvayi Milliye Parkı’mızdaki konserimiz çok güzeldi, parkımız zaten sizlerle güzel. Bu sene de Cumhuriyet Parkı’mızı yaptık. Eski çocukluğumuzun parkı. Bizim çocukluğumuz buralarda geçti. Bir süre atıl durumda kalmıştı. Arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle çalışanlarımızla hep birlikte el ele verdik bu parkı tekrar işlevsel vaziyete getirdik. Düğünlerinizde, sosyal etkinliklerinizde bu parka sizleri bekliyoruz.Parkımız sizlerle böyle kalabalık olunca güzel" diye konuştu.

"Onlar Cezaevi Yapsınlar, Biz Park Yapacağız"

"Bizleri park yaptığımız ve konser verdiğimiz için eleştiriyorlar" diyen Başkan Dinçer şunları söyledi: "Onlar eleştirsinler, biz konser vermeye de park yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Onlar cezaevi yapsınlar, biz park yapacağız. Teşekkür ediyoruz hepinize.”

Muhtar Van Poşu Hediye Etti

Sanatçılara poşu hediye eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van da “Hepiniz hoş geldiniz, Çine’mizi ve Cumhuriyet Parkı’mızı şereflendirdiniz, çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlardan Teşekkür

Çineli vatandaşların doyasıya eğlendiği Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı Cumhuriyet Konserleri’nin devam edeceği bildirilirken, vatandaşlar ilçede gerçekleştirdiği birbirinden renkli konserler ve kültür sanat etkinlikleri için Başkan Enver Salih Dinçer’e teşekkür etti.

Başkan Kandemir, “Topçam Sulama Birliği’ni ne şekilde devredildi” Başkan Kandemir, “Topçam Sulama Birliği’ni ne şekilde devredildi”