Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Çine İlçe Kongresi yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Kazım Oluç güven tazeledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede, divan başkanlığı seçimi yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını Burak Pehlivan, Başkan Yardımcılığını Haluk Alıcık, Katip Üyeliğini Mehmet Uysal, Salih Gökbel ve Hüseyin Hanay yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu. Ardından MHP ilçe Başkanı Kazım Oluç ve MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık konuşmalarını yaptı.

Kongreye, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sert, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, EYSİM Madincilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, muhtarlar ve partililer katıldı.

Başkan Kazım Oluç konuşmasında; “2017 yılından bu yana MHP Çine İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Önümüzde yerel seçimler var. Çine ve Aydın’da Cumhur ittifakını kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart akşamı zafer bizim olacaktır. Cumhur İttifakının karşısında kimler olduğu bir kere daha ortaya çıkmıştır. FETÖ, HDP, kandil, Türk düşmanları toplanmış hep birlikte Cumhur İttifakını kaybettirmeye çalıştırmaktadır. Bu durum karşısında ülkesini seven herkesin birlik olması ve üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Türk Milletin son kalesi MHP’dir. Bu nedenle ülkesini seven herkesi MHP’ye bekliyoruz. Daha önce partimizden bir şekilde istifa etmiş ya da küsüp gitmiş, daha sonra samimi olarak pişmanlık duymuş olan tüm arkadaşlarımızı geriye yuvalarına dönme çağrısında bulunuyorum. Bizim kimseye dargınlığımız ve küskünlüğümüz yok. Samimi ülkücülere yuvaya dönmeye davet ediyorum. Ülkücünün yeri MHP’dir. Ne Mutlu Türküm diyene” diye konuştu.

Yeni Yönetim

Kongrede yapılan seçimde Kazım Oluç başkanlığındaki MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Zübeyir Özdemir, Selami Özdemir, Rafet Şahin, Enver Akar, Bilal Eraslan, Hüseyin Özaydın, İbrahim Yıldırım, Recep Akgül, Ramazan Taşkın, Mehmet Can, Münir Güleş, Ali Rıza Candan, İsmail Çelik ve Namık Yüksel.

İnternet sitemiz yenilendi İnternet sitemiz yenilendi