Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, kırsal mahallelerde seçim çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Kırsal mahallelerden Ali Dinçer’e destek sağlam geliyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, İbrahim Kavağı mahallesinde, Kavşit Mahallesi, Gökyaka Mahallesi’ni ziyaret etti. Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, meclis üyeleri, Ak Parti önceki dönem ilçe başkanları ve partililer eşlik etti. Dinçer mahallelerde vaatlerini anlatarak, vatandaşlarla sohbet etti.

“Çine’nin büyük bir köye dönüşmesini seyretmeyeceğim”

Çine’yi gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade eden Dinçer, “Ben Çine sevdalısı Çine aşığı bir dedenin torunuyum. Merhum dedem Ali Dinçer’in Çine ile ilgili güzel hayalleriyle büyüdüm. Çine Aydın’ın önde gelen ilçelerinden biriyken bu önderliğini kaybetmesi Türkiye’nin nüfusu artarken Çine’nin nüfusunun gerilemesi ve mevcut yerel yönetimin zihniyetinin yeniliğe açık olmayışı ve Çine’nin büyük bir köye dönüşmesine seyirci kalamayarak bu göreve talip oldum. İnşallah hep birlikte kazanacağız ve yöneteceğiz. 31 Mart akşamında Çine’de başarı hikayesi yazacağız. Çine’de tarihiyle, medeniyetiyle, bereketli topraklarıyla, kültürüyle, yeni bir sayfa açmaya talibim. Biz Çine’yi gerçek belediyecilikle tanıştırmaya hazırız. Sıkmadık el çalmadık kapınızı bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Çine Belediye Meclisi olağanüstü toplandı Çine Belediye Meclisi olağanüstü toplandı