Çine Belediye Meclisi, ÇİPAŞ A.Ş.’de yönetim kademelerinde değişik yapmak üzere yapılacak olan genel kurulda, yetki Başkan Kıvrak’a verildi.

Gündemin birinci maddesinde plan ve bütçe komisyonuna havale edilen Çine Belediyesinin 2024 tarifelerinin güncellenme konusu komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesi Litvanya Taurage Belediyesi'ne yapılacak olan yurt dışı gezisi ile ilgili Sırcemal Dinçer, meclis üyelerine yapılan projeyle ilgili bilgiler verdi. Başkan Kıvrak, Çine’de güneş enerjisinden faydalanmak için birçok projeler geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. Madde oy birliği ile kabul edildi.

(Gündem maddesinin detaylı videosu; https://www.instagram.com/cinehaberugur/ ‘dan izleyebilirsiniz)

ASKİ’den Akçaova’da Hummalı Çalışma ASKİ’den Akçaova’da Hummalı Çalışma

En Güzel Balkon ödülleri belirlendi

Gündemin üçüncü maddesi Çine Belediyesi tarafından düzenlenen "En Güzel Balkon Yarışması’nda dereceye girenlere ödül verilmesi konusunda da Sırcemal Dinçer, AB projenin dahilinde olduğunu ‘7’den 70’e Yeşil Gelecek Kampanyası En Güzel Balkon Yarışması’ Çine’de bir ilki gerçekleştirdiklerini, faydalarını ve  bunun gibi daha birçok projeye imza atmak için çalışacaklarını ifade ederek açıklamada bulundu. Başkan Mehmet Kıvrak yarışmada dereceye giren vatandaşların birinciye 7 bin 500, ikinciye 5 bin, üçüncüye ise 3 bin 500 lira ödül verileceğini bildirdi. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Tasarruf tedbirlerine takıldı

Gündemin dördüncü maddesin, Trap Atışları Türkiye Şampiyonasında birinci olan Çine’yi temsil eden sporcuya ödül verilmesinin konusunda mecliste görüşülerek, yeni gelen tasarruf tedbirleri nedeniyle oy birliği ile gündem maddesinde reddedildi.

ÇİPAŞ’ta yönetim değiyecek!

Gündemin altıncı maddesi: ÇIPAŞ A.Ş.'de Belediyeyi temsil etmek üzere temsilci görevlendirilmesi Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’a verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Kıvrak, “Çipaş A.Ş.’de genel kurul yapılacak. Genel kurulda Çine Belediyesini temsil etmek için yetkiyi bana verdiniz. Yönetim kurulu şu anda oluşturulmadı daha. Mevcut yönetim kurulu da değiştireceğim” dedi.

Oy çokluğu ile kabul edidi

Gündemin beşinci maddesi: Mülkiyeti Belediyeye ait Hamidabat Mahallesi 153 ada 18 parsel ile Soğancılar Mahallesi 389 ada 1 parsel sayılı taşınmazların satış işleri görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin son maddesi İller Bankasından teminat mektubu alınması konusu oy çokluğu ile kabul edildi.

D S C 0191D S C 0190D S C 0189D S C 0182