Cumhuriyet Oteli, Fatma Öz Anaokulu öğrencilerinin mezuniyet törenine ev sahipliği yaparak ilk mezuniyet organizasyonunu gerçekleştirdi.

Konaklama, restoran ve kır düğün alanıyla Çineli vatandaşlara hizmet veren Cumhuriyet Oteli, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kır düğün alanı ve büyük sahnesiyle Çineli vatandaşlarına hizmet eden Cumhuriyet Oteli, mezuniyet törenlerine de ev sahipliği yapmaya başladı. Fatma Öz Anaokulu öğretmen ve öğrencileri aileleriyle birlikte Cumhuriyet Oteli’ndeki mezuniyet töreninde bir araya geldi. Anaokulu serüvenini tamamlayarak birinci sınıfa başlayacak minik öğrenciler, aileleriyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de minik öğrencileri yalnız bırakmayarak mezuniyet sevinçlerine ortak oldu. Aileleri ve miniklerle yakından ilgilenen Başkan Dinçer, öğrencilere mezuniyet madalyalarını takdim etti.

Mezun minikleri tebrik eden Başkan Dinçer, eğitim öğretim hayatlarında başarı dileğinde bulundu.Mezuniyet törenine katılan aileler Çine'ye böyle kapsamlı bir tesis kazandırdığı için Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e teşekkür etti.