Ahmet Savaş, Yusuf Bulduk ve Abdullah Savaş ortaklığı ile kurulan AYMAK Mühendislik Su Arıtma Sistemleri törenle açıldı.

AYMAK Mühendislik Su Arıtma, Dalgıç Pompa ve Hidrofor Sistemleri, görkemli bir açılış töreniyle Şevketiye Mahallesi Mehmet Yavaş Caddesi’nde hizmete girdi. İşleme sahipleri Ahmet Savaş, Yusuf Bulduk, Abdullah Savaş ve Gülsüm Savaş açılışa gelen davetlileri iş yerinin önünde karşıladı. Açılışına Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak,Ziraat Bankası Çine Şube Müdürü Yılmaz Cengiz Turan, Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Açılış organizatörü Müjde Açıkgöz’ün hazırladığı açılış programı, davetlilere verilen ikram ile son buldu.

“Çine için hayırlı olsun”

İş yeri ortaklarından Abdullah Savaş, “Yaklaşık 19 yıldır Muğla ve Aydın bölgesinde değişik şirketlerde çalışarak üretim müdürlüğüne kadar geldim. Özel bir şirkette Ocak Üretim Müdürü olarak görev yapmaktayım. Ailem Gaziantep’te yaşamaktaydı. Malum depremden sonra evler ve işyerleri yıkıldığından dolayı ailemi buraya getirdim. Babam Ahmet Savaş memleketimizde arıtma, pompa ve hidrofor işlerini yapıyordu. Yusuf Bulduk ve babamla birlikte Çine’de aynı işi sürdürme kararı aldık. AYMAK şirketini kurduk ve açılışını gerçekleştirdik. Çinelilere hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Hizmet bizden en iyisini istemek sizden”

Şirket ortaklarından Ahmet Savaş, “Adıyaman doğumluyum. Askerlik sonrası Gaziantep’e yerleştim. Uzun süre Atatürk Barajında elektrik ve elektronik teknisyeni olarak görev yaptım. Özel bir firmada atık su arıtma tesisi ve içme suyu arıtma tesisi kurumunda çalıştım. Gaziantep Belediyesi’ne atık su arıtma tesisinde işletme görevinde bulundum. Yıllarca çalışmalarımdan edindiğim bilgilerle dalgıç pompa, hidrofor ve çeşitli firmaların atık su ve içme suyu tesislerinde onarım ve bakım özel servisliği yaptım. Oğlumun yanına gelerek buraya yerleştik. Kendi mesleğimiz olan su arıtma sistemleri ile ilgili şirketimizi üç ortak olarak kurduk. Çine’de yaptığımız sektörle ilgili boşluğun olduğunu gördük. Amacımız en iyisini en uygun fiyata Çine halkına sunmak. Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. Hizmet bizden en iyisini istemek sizden. Su arıtma cihazları için bize uğramadan karar vermeyin” dedi.

“Bir telefon kadar yakınız”

Şirket ortaklarından Yusuf Bulduk, “Aslen Kahramanmaraşlıyım. Kaya delici ve patlatma işi ile uğraşıyorum. Depremden sonra Çine’ye yerleştim. Üç ortak olarak AYMAK şirketimizi kurduk. Su arıtma işleri yanı sıra şirketimizde iş makinası alım satımı, kiralanması gibi kaya delici rock iş makinasıyla delme ve patlatma işini Türkiye genelinde hizmet vermeye başladık. Arıtma cihazlarımızın hepsi sertifikalıdır. İnsanlarımıza yararlı olmayacak ürünleri satmamaya çalışıyoruz. Şirketimiz Çine halkı için bir telefon kadar yakın. İhtiyaç duyan tüm vatandaşları şirketimize bekleriz” ifadelerini kullandı.

Çine'de Kurban Bayramı Hazırlıkları Kıvrak tarafından başlatıldı Çine'de Kurban Bayramı Hazırlıkları Kıvrak tarafından başlatıldı