Çine Belediyesi’nin yaz boyunca İngilizce, drama, yüzme ve futbol olmak üzere dört grupta düzenleyeceği Yaz Etkinlikleri’ne ücretsiz kayıtlar başlıyor.

Yıl boyunca düzenlediği kurslarla Çineli çocukları spor ve sanatla buluşturan Çine Belediyesi, yaz tatilinde de Yaz Dönemi Etkinlikleri düzenliyor. Dört grupta düzenlenecek kurslarda, alanında uzman eğitmenler, kursiyerlere eğitim verecek. Kurslara katılanlar, yaşlarına göre sınıflandırılacak. Yüzmede 7-12 yaş, futbolda 7-14 yaş, drama eğitiminde 8-13 yaş, İngilizce eğitiminde de 8-13 yaş grubunda eğitim verilecek. Ücretsiz kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ve velileri 12- 23 Haziran tarihleri arasında Çine Belediyesi Taksi Durağı Meydanı’ndaki Su Satış Noktası’na başvurabilecek. 0542 807 44 78 - 0542 585 46 73 - 0553 741 90 05 numaralı telefonlardan etkinliklerle ilgili daha ayrıntılı bilgi alınabilecek.

“Tüm Çocuklarımız Davetlidir”

Geleceğin sporcularını yetiştirmek için projeler üreterek kurslar düzenleyen Çine Belediyesi’nde Başkan Enver Salih Dinçer, öğrencileri yaz etkinliklerine davet etti.

İlçede sporun ve sporcuların her zaman destekçisi olduklarını hatırlatan Başkan Dinçer, “Çocuklarımız için yaz boyunca hem eğlenebilecekleri hem de kendilerini geliştirebilecekleri kurslar hazırladık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.